Ζάρας: «Πιο πολύ άγχος είχα στις βολές του Βαγγέλη – Μου αρέσουν τα κρίσιμα σημεία»

Ο έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ, είπε αρχικά στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, για τη χθεσινή νίκη επί των Γάλλων: «Ήταν μια νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι ίσως και να βιαζόμασταν να τελειώσουμε το παιχνίδι για να προχωρήσουμε. Αν χάναμε, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Στο τέλος, η νίκη μας ήταν πολύ αγχωτική λόγω των βολών, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι η Nanterre είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έβαλε μερικά δύσκολα καλάθια. Καμία από τις δύο ομάδες δεν παράτησε το ματς και στο τέλος πήραμε τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

 

Ο Ζάρας αναφέρθηκε και στις τελευταίες φάσεις, με τη δική του ψυχραιμία με τις 3/3 βολές… «Δε μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Πας στην γραμμή των βολών και εκτελείς. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με το αν είσαι ψύχραιμος και πόσο θέλεις να τις βάλεις. Εγώ προσωπικά δεν είχα άγχος. Γενικά, τα κρίσιμα σημεία μου αρέσουν πάρα πολύ. Προτιμώ σε ένα κρίσιμο σημείο να είναι η μπάλα στα χέρια μου για να το κρίνω εγώ το αποτέλεσμα, γιατί πολλές φορές όταν δεν έγινε αυτό και το παιχνίδι χανόταν, στεναχωριόμουν λίγο παραπάνω».

Μετά τις δικές του βολές, ακολούθησε η εύστοχη του Μαργαρίτη, σχεδόν σε «νεκρό χρόνο» η οποία τελικά, έδωσε και τη νίκη στον ΠΑΟΚ… «Στις βολές του Βαγγέλη Μαργαρίτη ήμουν πιο αγχωμένος σε σχέση με τις δικές μου. Όταν δεν είσαι εσύ εκεί, αγχώνεσαι περισσότερο. Ήμουν σίγουρος, πάντως, ότι μία από τις δύο θα την έβαζε σίγουρα. Έβαλε και την πρώτη, η οποία έκανε και το έργο μας πιο εύκολο, για να χάσει την δεύτερη, να κυλήσει ο χρόνος και να τελειώσει το ματς» δήλωσε ο Ζάρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top