Ζιάγκος: «Επιστρέφουμε με το κεφάλι ψηλά»

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 και ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την εμπειρία όλων από το τουρνουά, τα “παιδιά του”, τις ατυχίες και τη συνέχεια.

«Η ομάδα αυτή ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας”, τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής για να συνεχίσει: “Πρόσφερε χαρές και συγκινήσεις, μας έκανε περήφανους και μας δίδαξε πολλά. Κάναμε τις υπερβάσεις μας απέναντι σε κακοτυχίες κατά τη διάρκεια του τουρνουά, που σε κάποιο βαθμό καθόρισαν και το ταβάνι μας, το οποίο ήδη το τρυπήσαμε”.

Αναφερόμενος στους δύο τελευταίους αγώνες που συνοδεύτηκαν από ισάρριθμες ήττες ξεκαθάρισε: “Η όποια συζήτηση για τους αριθμούς των τελευταίων αγώνων μειώνει τον άθλο των παιδιών και προφανώς δε θα αναφερθούμε σε αυτά σήμερα”.

Και συνέχισε: “Ωστόσο η συνολική παρουσία μας το φετινό καλοκαίρι μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε με ρεαλισμό το που βρισκόμαστε μετά από τα άγονα χρόνια που προηγήθηκαν και που θέλουμε να φτάσουμε. Επιστρέφουμε ζάμπλουτοι από εμπειρίες, γνώση και με το κεφάλι ψηλά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top