Ζντοβτς: «Το απόλαυσα σήμερα»

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Απόλαυσα σήμερα το κοουτσάρισμα. Ήταν εύκολη εντός εισαγωγικών, η δουλειά μου, σήμερα. Έκαναν πολύ καλή δουλειά οι παίκτες μου. Πρέπει να τους συγχαρώ πραγματικά. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα αυτή την περίοδο. Υπάρχει και κούραση. Κερδίσαμε και έτσι έχουν τα πράγματα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Ελονού: «Έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Με εξέπληξε και εμένα. Πραγματικά δεν περίμενα να μας φδώσει τόσα πολλά σήμερα, γιατί είναι λίγες μέρες στην ομαδα. Στη Σάσαρι έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση. Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη. Μας έλειπε η ενέργεια και το παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Δεν θέλω να ενθουσι’αζομαι ακόμα. Είναι νωρίς, γιατί και στην αρχή φαινόταν εξαιρετικός και ο Φάλκερ».

Για τον γκαρντ: «Ο υπεύθυνος είναι ο τζενεραλ μάνατζερ. Είναι η δουλειά του. Δεν ξέρω πως να απαντησω τώρα σε αυτή την ερώτηση. Δεν είναι μυστικό ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ιβάνοβιτς. Από την άλλη μεριά δεν είναι και εύκολο για αυτόν, γιατί ο Ούκιτς και ο Ντίξον έχουν πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια τους. Υπάρχει και πίεση για αποτελέσματα στην ΑΕΚ, οπότε ίσως να σκεφτόμαστε διαφορετικά, όσον αφορά τους νέους παίκτες που θέλαμε να τους βάλουμε στο παιχνίδι μας, στην αρχή της χρονιάς».

Για το ρόστερ και τον τραυματισμό του Βασιλειάδη: «Όταν βγήκε ο Βασιλειάδης με τραυματισμό, αυταό κατέστρεψε την χημεία μας. Είχαμε πολύ καλή χημεία στην αρχή της σεζόν. Ήταν καθοριστικ’ος παίκτης εκείνη την στιγμή. Εκτός από την επίθεση, όπου είναι εξαιρετικός, ακόμα και στην άμυνα, που δεν ήταν το δυνατό σημείο του, ήταν σωστός. Ακολούθησαν και άλλοι τραυματισμοί. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τον ρυθμό που είχαμε πριν τον τραυματισμό του. Ο Μίνια τώρα δεν γυμνάστηκε για 10 μέρες. Ο Βασιλειάδης έκανε… μιάμιση προπόνηση πριν το ματς αυτό. Δυστυχώς γύρισε και πάλι τον αστράγαλο σήμερα. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι σοβαρό. Θα δούμε τι θα δείξουν και οι εξετάσεις».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top