Ζούρος: «Σαν Έλληνας και εύχομαι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί»

Πολλά παράπονα από την εικόνα της Γεωργίας στο δεύτερο ημίχρονο είχε ο Ηλίας Ζούρος μετά την ήττα από την Ελλάδα (80-67) για το Aegean Ακρόπολις.

«Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα, έπαιξε καλύτερα και δικαιούτο τη νίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ, σαν Έλληνας και εύχομαι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Εμείς έχουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα. Αργήσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί και πρέπει να βελτιωθούμε», τόνισε ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας και πρόσθεσε:

«Και πάλι σήμερα αρχίσαμε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ποιότητα για να αντεπεξέλθουμε. Συνήθως δεν έχουμε συγκέντρωση στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν υπήρχε καθαρή σκέψη από τους γκαρντ, όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε μπάσκετ, αλλά κάτι άλλο. Είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσουμε, δεν ξέρω πόσο υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό. Το σχήμα με τους τρεις ψηλούς το αρχίσαμε σε αυτό το τουρνουά, έχουμε αθλητικότητα, περιμένουμε να δούμε αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί ο Μπιτάντζε. Αν ενσωματωθεί θα είμαστε καλυμμένοι στους ψηλούς. Η συνέπεια των περιφερειακών μπορεί να δώσει οντότητα στους ψηλούς. Και βέβαια με 2/21 τρίποντα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Μέσα από τα παράθυρα κάποια παιδιά έπαιξαν σε διεθνές επίπεδο και βελτιώθηκαν. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας, πιστεύω πως σταδιακά θα βελτιωθούμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top