BetPlus: «Ανάκαμψη» με 3+2

Λέμε τα καλά, λέμε και τα στραβά. Ναυάγιο οι χθεσινές (2/3) προβλέψεις για το ΝΒΑ, με 0/3, αφού μεταξύ άλλων, μετά την κατάθεσή τους, ακολούθησαν… εξελίξεις.

Όπως για παράδειγμα η ανατροπή στον αγώνα Σέλτικς – Κλίπερς, όπου για τους πρώτους αγωνίστηκε, τελικά, ο Τζέιλεν Μπράουν ενώ οι Κλίπερς την τελευταία στιγμή ανακοίνωσαν ότι μένει εκτός ο Καγουάι Λέοναρντ! Τα έχει αυτά το ΝΒΑ και οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να παρακολουθούν μέχρι αργά τα injury report των ομάδων. Κατά τα’ άλλα, η Ατλάντα σόκαρε το χωρίς Μπάτλερ, Μαϊάμι, ενώ οι Γκρίζλις απέδειξαν ότι δεν αστειεύονται μέσα στην απογοητευτική χθες Ουάσινγκτον.

Πάμε για… ανάκαμψη. Ιδού μία τριάδα αγώνων από το πλούσιο σημερινό πρόγραμμα που μπορεί να μας οδηγήσει στο ταμείο.

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Πρώτη επιλογή είναι ο «άσος» των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Ιντιάνα Πέισερς, στο χάντικαπ. Οι Καβς πηγαίνουν σχετικά καλά φέτος και μετρούν 4 σερί νίκες, κυνηγώντας ακόμα και τα πλέι οφ. Οι Πέισερς είναι καλή ομάδα αν και τελευταία μετρά το ακριβώς αντίστροφο σερί (0-4), πληγωμένη και από τραυματισμούς, ενώ για απόψε αμφίβολος είναι και ο Σαμπόνις. Το αβάντσο των 6.5 πόντων στους Καβαλίερς είναι μεγάλο και πάμε με τον «άσο» με απόδοση 1.88. Με ρίσκο μπορεί να βγει μέχρι και το 3.10 της νίκης των Καβς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: (+6.5) ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ – ΙΝΤΙΑΝΑ: Άσος στο χάντικαπ

Δεύτερη επιλογή μας είναι το διπλό της Ατλάντα στο Ορλάντο. Οι Χοκς είδαν τον Μπογκντάνοβιτς να επιστρέφει και παρά τη μέτρια εμφάνισή τους, επιθετικά, κέρδισαν με 80-94 χθες τους Μαϊάμι Χιτ. Είναι δεδομένο ότι τα «Γεράκια» θα κάνουν «ράλι» για να προλάβουν τα πλέι οφ, τώρα που επιστρέφουν και οι τραυματίες, αν και απόψε είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Καπέλα. Οι Μάτζικ, από την άλλη, δεν κυνηγούν τίποτα, αλλά παραμένουν ανταγωνιστικοί παρά τις απουσίες. Πάμε με την ποιότητα και το κίνητρο και παίζουμε καθαρή νίκη Χοκς στο 1.63.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΟΡΛΑΝΤΟ – ΑΤΛΑΝΤΑ: 2

Κλείνουμε την τριάδα με μία από τις πιο «καυτές» ομάδες του ΝΒΑ. Οι Μπρούκλιν Νετς αγωνίζονται στο Χιούστον, μετρώντας εννιά νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους. Απόντος του Ντουράντ, το δίδυμο Ίρβινγκ – Χάρντεν κάνει σπουδαία πράγματα. Απόψε αντιμετωπίζουν τους Ρόκετς που έχουν προβλήματα ποιότητας αλλά και… ποσότητας (αμφίβολοι οι Γκόρντον, Χάουζ, εκτός ο Νουάμπα) και στα τελευταία δύο εντός έδρας ματς ηττήθηκαν με 11 πόντους από τους Καβαλίερς και… 37 από τους Γκρίζλις, μετρώντας συνολικά 12 σερί ήττες! Μ’ αυτήν τη λογική, πάμε με το «διπλό» των Νετς στο χάντικαπ και τη νίκη τους με περισσότερους από 9.5 πόντους.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: (+9.5) ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ: 2

ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ…

Και δύο ματς με ρίσκο. Οι Λέικερς, πέραν του Ντέιβις, θα στερηθούν απόψε και τον ΛεΜπρον. Χθες ηττήθηκαν εντός από τους Σανς και είναι η ευκαιρία των Σακραμέντο Κινγκς για νίκη. Ο απλός άσος δίνει 1.57.

Στο Τορόντο, οι Ράπτορς υποδέχονται τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Καμία σύγκριση με την ποιότητα των δύο ομάδων, όμως οι Καναδοί χτυπήθηκαν από τον Covid και θα παίξουν χωρίς πέντε παίκτες: Πασκάλ Σιάκαμ, Φρεντ ΒανΒλιτ, Ο Τζι Ανουνόμπι, Μαλάτσι Φλιν και Πάτρικ ΜακΚο. Μ’ αυτό το δεδομένο οι Πίστονς ίσως μπορέσουν να κρατήσουν τους 7.5 πόντους του χάντικαπ.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Μεταξύ άλλων μετρά τρία νταμπλ νταμπλ στα τελευταία πέντε ματς και μάλιστα τα δύο συνεχόμενα, τελευταία. Οι Σικάγο Μπουλς δεν έχουν τα «εργαλεία» για να σταματήσουν το υπερόπλο των Πέλικανς και το 3.40 για το νταμπλ νταμπλ του είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Ο Μπρους Μπράουν κάνει εξαιρετική δουλειά στους Νετς απόντος του Κέβιν Ντουράντ Ξεκινά βασικός, παίζει 31 λεπτά ανά αγώνα και την τελευταία εβδομάδα μετρά 16.1 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας πέντε συνεχόμενα «διψήφια» ματς. Λογικά δε θα έχει… θέμα απέναντι στην κακή άμυνα των αδύναμων Ρόκετς και πάμε με τους over 12.5 πόντους του, σε απόδοση 1.83.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top