Θέλει το 3-0, μετά από 26 μήνες

Η αναβολή του αγώνα με τον Προμηθέα φέρνει τον Άρη να στρέφει ήδη την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/3 (20:00).

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να μην ξανακοιτάξει πίσω της και να αποφύγει τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων. Αυτήν τη νίκη, θέλει να την πετύχει το συντομότερο δυνατόν. Το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πέρα από τις δεδομένες ιδιαιτερότητές του, έχει και βαθμολογική σημασία για τον Άρη.

Αν καταφέρει να το κερδίσει, ο Άρης θα πετύχει κάτι που έχει να κάνει… 26 μήνες: Να μετρήσει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα! Την τελευταία φορά που το κατάφερε ήταν τη σεζόν 2018-19, όταν από τις 6 έως τις 19 Ιανουαρίου, κέρδισε διαδοχικά  τον Ήφαιστο (65-54), το Ρέθυμνο (74-76) και το Λαύριο (84-70, στη φωτό ο Μαγκί από το εν λόγω ματς). Μάλιστα, αυτό το σερί, με τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο, ήρθε μετά από ένα ιδιαίτερα περιπετειώδες ματς, με την Κύμη και την ήττα με 75-57. Μία ήττα που ήταν η 6η συνεχόμενη και είχε βάλει τον Άρη σε περιπέτειες.

Έκτοτε, οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να πάρουν περισσότερες από δύο σερί νίκες.

*Τη σεζόν 2019-20 κέρδισαν Ηρακλή (69-63) και Λάρισα (90-72) διαδοχικά στο «Nick Galis Hall».

*Φέτος, έχουν κάνει 2-0, δύο φορές: Την πρώτη στο ξεκίνημα, με τις νίκες επί Ηρακλή (81-75) και Προμηθέα (94-83) και τη δεύτερη πρόσφατα, με το 70-52 επί της Λάρισας και το 54-76 στο Ιβανώφειο, πάλι επί του Ηρακλή.

Το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άρης θέλει να «τριτώσει το καλό», να ξεμπλέξει μια και καλή από έγνοιες… σωτηρίας και να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε μία δύσκολη και περιπετειώδη, από όλες τις απόψεις, σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top