Παπαθεοδώρου: «Πολύ άσχημο που μένει η ΑΕΚ εκτός Final 8»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου απέδωσε στα χαμένα ριμπάουντ και τις κακά εκτελεσμένες επιθέσεις της ΑΕΚ την ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ, που άφησε την ομάδα του εκτός συνέχειας στο BCL.

«Συγχαρητήρια στην Τουρκ Τέλεκομ, άξιζε τη νίκη. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν κλειδί για τη νίκη, μας πήραν 16 και πέτυχαν 15 πόντους από αυτά. Δεύτερον, εμείς δεν τρέξαμε σωστά τις επιθέσεις μας. Για μας δυστυχώς μένοντας εκτός Final 8 είναι κάτι πολύ άσχημο, αλλά ήρθαμε αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα από την πρώτη μέρα του Top 16 και όλα αυτά μας στοίχισαν», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Μαυροειδής: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»

Τα προβλήματα που ταλάνισαν την ΑΕΚ όλο το Μάρτιο έπαιξαν το ρόλο τους για να μείνει εκτός συνέχειας του BCL μετά την ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

«Ξέραμε πως είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Προσπαθήσαμε, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι. Τον τελευταίο μήνα είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και η ομάδα δεν μπορούσε καλά-καλά να προπονηθεί, κάτι που πιστεύω πως φάνηκε στο παρκέ. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, ειδικά στην επίθεση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν προκριθήκαμε στο Final 8. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα εστιάσουμε πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε ο αρχηγός της «Ένωσης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top