Μπαμ, ζιπ, αχ… σε Τζούνιορ και Σίνιορ

Ναι είναι κρίμα που το κλαμπ έχασε ένα δικό του τριπλ νταμπλ στο πρωτάθλημα (34 χρόνια πέρασαν από το τελευταίο πλην τα Ευρωπαϊκά των Έντουαρτς, Φρίντρικσον). Εκεί που έφτασε το πράμα, ας έβγαζε 40λεπτο… Τώρα ο Τζουνιοράκος θα γινόταν talk of the town σε κάθε μπασκετικό portal του πλανήτη.

 

-Πάντως ο “Νέρα”, όταν ρωτήθηκε στην κρατική τιβι (και τον πιστεύουμε), είπε οτι αν ήξερε τα νούμερα του εκείνη την στιγμή, φυσικά και θα τον άφηνε μέχρι την 10η ασίστ. Λογικό ακούγεται.

 

-Bέβαια ο Τζούνιορ έκανε το τρομερό επίτευγμα. Μετά από ένα χρόνο απραξίας αναδείχθηκε MVP αγωνιστικής μόλις στο 2ο του ματς. Έφτασε στους 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Το πόσο μεγάλο είναι το νούμερο; Στους 38 σταμάτησαν ο Χάτσερ που είχε φορτώσει με 37 πόντους το Ρέθυμνο και ο Πέτεγουει που είχε σταματήσει στους 34 με Λαύριο. Ένα 37άρι είχε ο Ρένφρο πέρσι με τον Απόλλωνα Πάτρας (18π, 14ρ, 3ασ, 5κλ, 3τ).

 

-Αυτό το “βλέπουμε λίστες παικτών” του πρεζιντέντε… φωνάζει για την έλευση έμπειρου GM. Και προφανώς κάτι άλλο “παίζει” με τον πρώην προπονητή, για να αναφέρεται κάθε φορά με υποτιμητικά λόγια ο αρχηγός. Κάτι τον πείραξε, κάτι φαίνεται έμαθε αφότου έφυγε. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

 

-Να θυμίσουμε (για το dispute των γιορτών) οτι το 99.9% των φίλων της ομάδας ήθελε να λυθεί η συνεργασία με τον Κενταλάκο.

 

-Όταν οι νυν γηπεδούχοι είχαν ζητήσει περισσότερες προσκλήσεις για το εκτός έδρας ματς, εισέπραξαν μεγάλο ΝΙΕΤ. Χώρια η ιστορία με τους φιλάθλους που δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο, σε αντίθεση με οπαδούς άλλων ομάδων. Τώρα οι νυν φιλοξενούμενοι γιατί παρεξηγήθηκαν που τους αρνήθηκαν τις έξτρα προσκλήσεις;

 

-Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει και μια επίσημη παρουσίαση του Πόρτερ.

 

-Ας ετοιμάσει η ΚΑΕ και μια πινακίδα με τον αριθμό 293. Στα Λιόσια ο Μαργαρίτης γράφει ιστορία για το κλαμπ. Πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα αυτά τα 60 χρόνια Α Εθνικής.

 

-Στις λίστες παικτών που ανέφερε ο πρεζιντέντε ένας νεαρός Έλληνας γκαρντ και ένας Αμερικανός στο “4” που πήγε καλά φέτος, αλλά ήταν μετριότατος τις προηγούμενες σεζόν. Κάτι σε Γκίλμορ σε πορεία… Όχι σε σώμα.

 

-Θα μπορούσε να ασχοληθεί το κλαμπ και με αυτό το παιδί του Παπάγου, αλλά ο μίστερ ατζέντης του Αμαρουσίου τον παίρνει εκεί. Είναι και στην οδοντοιατρική στην Αθήνα και δεν θέλει να φύγει προς τα πάνω. Γιατί τον ζήτησε κανείς; Τον ξέρει κανείς εδώ;

 

-Και ο έτερος με το τριπλ νταμπλ των τζένεραλς; Ούτε αυτός κάνει;

 

-Κάνει όμως ο Τζόρτζης με το θρίποντο… Ακούστηκε οτι μπορεί να επιστρέψει, αλλά μπορεί να αντέξει την πίεση, την οποία δύο χρόνια δεν κατάφερε να πολεμήσει;

 

-Και από τους παρόντες; Ο Τeeρελ έχει συμβόλαιο. Για τον “τιμωρό” γυμναστών υπάρχει απόλους στο κλαμπ πολύ καλή άποψη. Πιθανή ανανέωση… Ο Ελευθέροσον θα δεχθεί πρόταση με λιγότερα, για να είναι δίδυμο-τρίο, αλλά δύσκολα θα την δεχθεί. Άρα το πλάνο λέει 6-7 νέους ξένους και 3-4 Έλληνες… Α ξεχάσαμε. Θα μείνει ο Τζούνιορ.

 

-Η πρόσφατη συνάντηση του Veinράκη με το αφεντικό τι ήταν; Για κόουτς; GM; Θα ακολουθήσουν κι άλλες με άλλους (κρίμα που δεν είχε αποτέλεσμα για καίριο πόστο ένα πρόσφατο τυχαίο τετ α τετ). Με τα τόσα που καταλογίζει στον πρώην, θα το περάσει από 20 κόσκινα.

 

-Η αλήθεια είναι πάντως με το γραφείο του πρώην υπήρξε μίνι κόντρα αναφορικά με την συμφωνία στα Ανατολικά (θεωρήθηκε οτι δεν αποκαλύφθηκε για να δοθεί όλο το συμβόλαιο), αλλά αυτά γρήγορα ξεπερνούνται.

 

-Οπότε δεν θα είναι έκπληξη μια παγκο-λύση από κει, ξένη από Ελλάδα, ή Ελληνική από το εξωτερικό.

 

-Α, θέμα και οι ακαδημίες… Ακούμε οτι ο αρχηγός συζητά με την συνονόματη ΜΑΜΑ  για να αναλάβει πλήρως την διαδικασία. Ουπς… Μήπως εδώ κολλούν και οι επαφές με τον “Μπούντι”;

 

-17 έβαλε ο Κοιλιάουσκας. Έναν κανονικό σούτινγκ γκαρντ είχε το κλαμπ και τον έχασε. 18 πόντοι, 43% τρίποντο, 62% δίποντα, 4.5 ασίστ σε 30΄ μέσο όρο… Ίδια μελαγχολία δεν υπάρχει για τον Χαριπότερσον. Ναι μεν 14 πόντοι μέσο όσο στην Α2 Τουρκίας αλλά με 14/58 τρίποντα.

 

-Ακούγεται έντονα στην Banteam οτι επιστρέφουν σε διοικητικά πόστα οι δύο Likechicken (Dra-Dus) και αποφασίζουν για το νέο κόουτς που δεν θα είναι βέβαια ο “Ζ”.

 

-Α και ο Βο-north που ήθελε πολύ να επιστρέψει στο Λιτλ Πάλας το καλοκαίρι, δεν το κουνά από την Βαλτική όπου κάνει όργια. Θα ενεργοποιηθεί η οψιόν για την επόμενη σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top