ΗΡΘΕ ο Πόρτερ για τον ΠΑΟΚ! Τι δήλωσε… VIDEO+PICS

Μία ημέρα μετά τη «βόμβα» μεγατόνων που έριξε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του «δικεφάλου του βορρά»!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:30, ο πρώην ΝΒΑερ με θητεία σε Ρόκετς και Καβαλίερς, έφτασε στη Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκεί όπου τον περίμεναν άνθρωποι της ομάδας, αλλά και δεκάδες φίλαθλοι που πήγαν να τον καλωσορίσουν!

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αναφέρθηκε στο λόγο που τον έκανε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά και στο κίνητρο να βρεθεί στον Δικέφαλο.

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «H Ελλάδα ήταν πάντα μία από τις χώρες στη λίστα μου που ήθελα να επισκεφθώ. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Και έχω αυτή την ευκαιρία».

Για το τι ήξερε και τι έμαθε για την ομάδα: «Μαθαίνω και σίγουρα είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει ακόμα να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Αυτό που πρέπει να σας πω ότι όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τους ατζέντηδές μου για το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω στην Ελλάδα άκουσα μόνο καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Για το κίνητρό του και τον βασικό του στόχο: «Ο βασικός μου στόχος είναι να έχω μία καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, να χτίσουμε μία καλή χημεία και να διασκεδάσουμε. Και φυσικά να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παίζω μπάσκετ από 3 ετών. Είναι αυτό που θέλω κι αγαπάω να κάνω και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα: «Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι πάντα έτοιμος. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα προπονήσεις».

Να θυμίσουμε πως ο εκρηκτικός γκαρντ έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν, αρχής γενομένης για τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια για τα playouts και εν συνεχεία – αν φυσικά προκριθεί – για τα ματς στα playoffs της Stoiximan Basket League.

Μάλιστα, το κόστος για τον ΠΑΟΚ θα είναι ελάχιστο, αφού πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κόστος 10-15 χιλιάδων δολαρίων, καθώς η συμφωνία αφορά λίγα παιχνίδια.

Άλλωστε, τα χρήματα αυτή την στιγμή δεν είναι προτεραιότητα για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, αφού μετά την απομάκρυνσή του από το ΝΒΑ λόγω της υπόθεσης βιαιοπραγίας κατά της συντρόφου του, αυτό που ψάχνει είναι ένα restart στην καριέρα του.

Δείτε τις δηλώσεις του από το 20:35 και μετά

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top