Ανοίγει τα χαρτιά της η ΚΑΕ σε συνέντευξη Τύπου

Θέματα της συζήτησης θα αποτελέσουν η ανάληψη καθηκόντων αλλά και η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του Δικεφάλου, για την σεζόν 2021-22.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της, αλλά και ενόψει της έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 13:00 στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.

Θα τηρηθούν μέτρα προστασίας και το υγειονομικό πρωτόκολλο και αναπόφευκτα θα είναι περιορισμένος ο αριθμός τον δημοσιογράφων που θα έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν στην αίθουσα. Ωστόσο θα έχουν όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου σε Live Streaming και να θέσουν τις ερωτήσεις τους σε πραγματικό χρόνο. Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο youtube.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να δηλώσουν άμεσα στο press@paokbc.gr τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου, ώστε να ενημερωθούν για τη διαδικασία και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top