Ντάνιελς η Αρμάνι, Γιαμπουσέλε η Ρεάλ

Σε μια μεγάλη όσο και ηχηρή μεταγραφή προέβη η Αρμάνι Μιλάνο, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει το μεσημέρι της Δευτέρας (12/7) την απόκτηση του Τρόι Ντάνιελς!

Την τελευταία εβδομάδα, η ομάδα του Μιλάνου βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονo σούτινγκ γκαρντ, με τις δύο πλευρές τελικώς να δίνουν τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο Αμερικανός γκαρντ, θα αφήσει τη χώρα του για πρώτη φορά στην καριέρα του, και μετά από την επταετή του θητεία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, εκεί όπου αγωνίστηκε σε 339 παιχνίδια έχοντας 6.6 πόντους και 1.3 ριμπάουντ, με τις φανέλες των Ρόκετς, Τίμπεργουλβς, Χόρνετς, Γκρίζλις, Σανς, Λέικερς και Νάγκετς.

Ανακοίνωσε Γιαμπουσέλε η Ρεάλ

Ήταν γνωστό εδώ και ημέρες, πλέον είναι και επίσημο! Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/7), η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ο οποίος υπέγραψε με τους Μαδριλένους συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο 25χρονος φόργουορντ αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη φροντ λάιν του Πάμπλο Λάσο, προερχόμενος από μία εξαιρετική σεζόν στην Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Γάλλος αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Βιλερμπάν, καταγράφοντας 30 συμμετοχές με 11 πόντους και 4,2 ριμπάουντ ανά 25 λεπτά.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top