Μπασκετικός πολιτισμός: Οι φίλοι της Μανρέσα φώναζαν ρυθμικά «Τενερίφη»

Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στον τελικό του Basketball Champions League. Μπορεί η Μανρέσα να έχασε από την Τενερίφη (98-87), αλλά το κοινό της αποθέωσε τους νικητές φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά.

Στο γήπεδο του Μπιλμπάο βρέθηκαν 8.157 θεατές δημιουργώντας καταπληκτική ατμόσφαιρα, ενώ το ίδιο πνεύμα επικράτησε και στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το ματς.

Ο προπονητής των μεγάλων ηττημένων, Πέδρο Μαρτίνεθ, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Τενερίφη για τη νίκη. Άξιζαν να νικήσουν και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Είμαστε στεναχωρημένοι, θέλαμε να νικήσουμε και περιμέναμε ότι θα παίξουμε καλύτερα και θα έχουμε πιθανότητες».

Ο ομόλογός του από τους νικητές, Τσους Βιδορέτα, είπε: «Αυτό ήταν ένας τελικός μεταξύ δύο μεγάλων/μικρών ομάδων. Ξέρουν αυτοί και ξέρουμε κι εμείς τη δυσκολία να ζούμε αυτή την εμπειρία. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και δεν ήταν μόνο ότι τραγούδησαν για εμάς οι οπαδοί της Τενερίφης. Στο τέλος του αγώνα, φώναζαν για την ομάδα τους και όταν ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουμε εμείς, μας άφησαν χώρο. Κατά τη διάρκεια των 40 λεπτά υπήρχε αθλητικό πνεύμα από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που συνέβη σήμερα. Τους ευχαριστώ πολύ για αυτό που έκαναν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top