Τέλος η… κυρά Μαρία, αλλάζει σελίδα ο Ηρακλής την Τετάρτη!

Ο Ηρακλής από την Τετάρτη 8 Ιουνίου αλλάζει σελίδα, καθώς ο Θόδωρος Δρακόπουλος και οι συν αυτώ αποχωρούν και αναλαμβάνει διοικούσα επιτροπή κατόπιν της γενικής συνελεύσεως που θα γίνει τότε.

Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος δέχθηκε τους όρους του Γ.Σ. Ηρακλής και συγκαλεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ενώ παράλληλα παραιτούνται όλα τα μέλη του δ.σ. (Χαρτζουλάκη, Βακαλοπούλου, Ορφανίδης). Το ζητούμενο είναι ποιος θα αναλάβει πλέον την κατάσταση, με στόχο να “κατεβεί” η ομάδα στην Α2 και φυσικά να είναι ανταγωνιστική…

 

Η ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου για το θέμα της ΚΑΕ:

 

Ο Ερασιτέχνης ΗΡΑΚΛΗΣ, σχετικά με το θέμα της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και μετά την χθεσινή αποστολή της εξωδίκου μας στις οικίες των τριών μελών του ΔΣ, ανακοινώνει τα παρακάτω:

  1. Σύμφωνα με το από 2.6.2022 και τη σχετική ανακοίνωση ΓΕΜΗ, το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων στις 8.6.2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Ιβανώφειο κλειστό γυμναστήριο, όπως ζήτησε ο Ερασιτέχνης ΗΡΑΚΛΗΣ
  2. Με το ίδιο πρακτικό Δ.Σ., ανακοινώθηκε η παραίτηση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ, όπως ζήτησε ο ερασιτέχνης ΗΡΑΚΛΗΣ.
  3. Μετά τις εξελίξεις αυτές καλείται στην παραπάνω Γενική Συνέλευση να παρευρεθούν όλοι οι μέτοχοι διαφορετικά ,να καταθέσουν τις μετοχές τους στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΗΡΑΚΛΗ (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 159Β) μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/6/2022 και ώρα 13:00.Επίσης καλούνται και όποιος ή όποιοι άλλοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν άμεσα με το καλαθοσφαιρικό τμήμα και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
  4. Επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα στον ίδιο τόπο συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση του ιδρυτικού σωματείου της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και εκ του νόμου μετόχου ποσοστού 10%, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειες ώστε να λειτουργήσει ομαλά το ιστορικό καλαθοσφαιρικό τμήμα. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση του Ιδρυτικού Σωματείου έχουν όλα τα μέλη του, ακόμη και αυτά που δεν είναι ταμειακά τακτοποιημένα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top