Αντίστροφη μέτρηση για το Summer Elite Basketball Camp του Άρη

Η αντίστροφη μέτρηση για το Summer Elite Basketball Camp, το οποίο διοργανώνει το ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2022, έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο.

Οκτώ μέρες έμειναν για την αυλαία του καλοκαιρινού καμπ της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει εκατοντάδες εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές, από κάθε σημείο της Ελλάδος και όχι μόνο.

Ο στόχος είναι να ζήσουν οι νεαροί αθλητές μια ξεχωριστή προπονητική εμπειρία, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στα καμπ που διοργανώνει ο ΑΡΗΣ. Με ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο τεχνικό επιτελείο (Αντώνης Ασημακόπουλος, Δημήτρης Μήτσικας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φοίβος Γυμνόπουλος) και πληθώρα καλεσμένων (παίκτες, προπονητές κτλ.), οι νεαροί έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις προοπτικές τους και παράλληλα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι σύγχρονες προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει το ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM καλύπτει όλο το φάσμα των ερεθισμάτων και των δεξιοτήτων που έχει ανάγκη ένας σύγχρονος αθλητής, με σύγχρονα προπονητικά μέσα και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου («Nick Galis Hall», «Μάκης Νάτσης»).

Το camp χωρίζεται σε τρεις περιόδους. Η πρώτη θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 24 Ιουνίου, η δεύτερη από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου και η τρίτη από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 6988 629944.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top