Ο Φίλλιος στον Άρη για τρία χρόνια, επισήμως! Οι πρώτες του δηλώσεις

Ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Άρης η απόκτηση του Γιώργου Φίλλιου ο οποίος θα φοράει τα κιτρινόμαυρα για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Φίλλιος είναι γεννηθείς στις 10/02/2002 και με ύψος 1.96μ. αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Ξεκίνησε την μπασκετική σταδιοδρομία του από τη Νέα Ραιδεστό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, στον οποίο ανήκε από το 2018 και έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Πέρυσι, αγωνιζόταν κατά 14.5 λεπτά ανά αγώνα στη Stoiximan Basket League, με μ.ο. 2.5 πόντων, 1.7 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ.

Ο 20χρονος γκαρντ είναι 49 φορές διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες. Έχει 3 συμμετοχές με την Εθνική Παμπαίδων, 18 με την Εθνική Παίδων, 10 με την Εθνική Εφήβων και 18 με την Εθνική Νέων Ανδρών. Πρόσφατα, αγωνίστηκε, ως συμπαίκτης του Όμηρου Νετζήπογλου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Παμπαίδων στο τουρνουά φιλίας 2017 και το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2017.”

Οι αριθμοί του Γιώργου Φίλλιου

 

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης του Άρη έκανε ο Γιώργος Φίλλιος που αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Άρη. Είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας. Να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, όπως η περσινή», καταθέτει.

Ο Φίλλιος βρίσκει στο «Nick Galis Hall» αρκετούς γνωστούς, αφού υπήρξε συμπαίκτης με αρκετούς καλαθοσφαιριστές του Άρη, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Καστρίτη, τον Γιώργο Σιγάλα και τον Σωτήρη Καραποστόλου.

«Είναι πολύ ευχάριστο που στον Άρη συναντώ φίλους. Έχουμε ξανασυνεργαστεί με τους Έλληνες παίκτες και με τους προπονητές. Γενικά όλο το κλίμα είναι πολύ ωραίο και πολύ ευχάριστο και πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλό και φέτος».

Ο Άρης πραγματοποίησε καλή πορεία πέρυσι και ο διεθνής άσος πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει και φέτος.

«Θεωρώ ότι και φέτος μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και φυσικά παίκτες, οπότε με σκληρή δουλειά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία».

Καταλήγοντας, ο Φίλλιος στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη.

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο του Άρη δίπλα μας. Η στήριξή του είναι πολύ σημαντική για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να τους ευχαριστούμε και να φεύγουν από το γήπεδο με το χαμόγελο στο στόμα. Θα τα δώσουμε όλα».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top