Λεμπρόν: «Έχω πολλά να σκεφτώ για το πώς θα συνεχίσω» – VIDEO

Οι Λέικερς ολοκλήρωσαν άδοξα τη σεζόν, καθώς τους «σκούπισαν» οι Νάγκετς στους τελικούς της Δύσης. Ο Λεμπρόν Τζέιμς στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί μετά από 20 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ.

«Δεν έχω σκεφτεί την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς θα είναι το ρόστερ του χρόνου. Μου αρέσει να παίζω και να είμαι στο παρκέ για τους συμπαίκτες μου. Φτάσαμε στους τελικούς της περιφέρειας και είναι σημαντικό για μας ότι το κάναμε με έναν νέο προπονητή. Ήταν μια ωραία διαδρομή. Δεν θα πω ότι ήταν πετυχημένη, γιατί σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου δεν παίζω για τίποτε άλλο πέρα από την κατάκτηση τίτλων. Δεν μου αρκεί να εμφανιστώ στους τελικούς της περιφέρειας, γιατί το έχω κάνει, πολλές φορές (γέλια). Θα δούμε τι θα γίνει. Έχω πολλά να σκεφτώ, για να είμαι ειλικρινής, για το πώς θα συνεχίσω με το μπάσκετ», τόνισε ο 38χρονος σούπερ σταρ που έχει συμβόλαιο για τη σεζόν 2023/24 και οψιόν για το 2024/25.

Για τον αποκλεισμό των Λέικερς είπε: «Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι. Ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν μπορέσαμε στο τέλος να πάρουμε τις νίκες. Κάτι μας έλειπε στο τέλος. Είχαμε μια καλή πορεία, αλλά αποτύχαμε στον στόχο μας και ο στόχος αυτής της ομάδας είναι οι τίτλοι».

Πάντως έβγαλε το καπέλο στους Νάγκετς και τον Νίκολα Γιόκιτς. «Οι Νάγκετς ήταν μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα, που έχουμε αντιμετωπίσει στα χρόνια που είμαστε μαζί στους Λέικερς με τον Άντονι Ντέιβις. Είναι πολύ καλά δομημένη, λειτουργεί πολύ καλά, έχουν σουτ, δημιουργία, μέγεθος και έναν τύπο σαν τον Γιόκιτς που είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Απλά του βγάζεις το καπέλο. Δεν είναι πολλοί παίκτες σαν εκείνον στο ΝΒΑ, πολλοί βλέπουν τους αριθμούς του, αλλά παραβλέπουν το μυαλό του. Όχι όμως εγώ», σημείωσε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top