«Αγαπάτε τον Άρη; Αποδείξτε το!»

 

«Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να παίζουμε στην Ευρώπη….Εμείς έχουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να παίξουμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Κι αυτό έχει να κάνει με τον αριθμό των φιλάθλων που θα παρακολουθούν τους αγώνες…». Κρατάω τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης μετά το τέλος της συνάντησης με τον Ζόρντι Μπερτομέου για να δείξω την αγωνία που έχει, ενόψει του σημερινού (27/09) αγώνα. Θα ήθελε να πει «γεμίστε το γήπεδο ρε!!! Να δώσουμε καλή εντύπωση, στην πρώτη επίσκεψη» αλλά θα έβγαινε κάρτα, οπότε το είπε με άλλον τρόπο.

 

Ένα πρώτο άτυπο τεστ για την δημιουργία εντυπώσεων. Βοηθάει τον Νίκο Λάσκαρη να επιμένει και να πιέζει του ιθύνοντες της Ευρωλίγκα να διευρύνουν τον χάρτη της διασυλλογικής διοργάνωσης. Βοηθάει, όμως και τους ανθρώπους της Ευρωλίγκα, οι οποίοι μπορεί (σ.σ; λέμε εμείς) να θέλει τον Άρη της Θεσσαλονίκης και όχι άλλη μια Αθηναϊκή ομάδα. Για να έχουν να απαντήσουν, σε πιέσεις, άλλων ομάδων. «Αυτοί γεμίζουν στο γήπεδο και σε φιλικό τουρνουά» είναι η καλύτερη αποστομωτική απάντηση.

 

Ο κόσμος του Άρη αγαπάει και στηρίζει την ομάδα. Το έχει δείξει- αποδείξει πολλές φορές. Ωστόσο χρειάζεται για άλλη μια φορά να γεμίσει το γήπεδο. Για να δουν και οι «ξένοι» ότι «όπου παίζει ο Θεός δεν θα είναι μοναχός». Διότι οι «παροικούντες της Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν την αγάπη, την στήριξη και φυσικά την υποστήριξη που τυγχάνει η ομάδα μπάσκετ από τον απλό ανώνυμο φίλαθλο. Έλα όμως που οι «επισκέπτες» είναι σκεπτικοί και θέλουν αποδείξεις πριν χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες του ασφυκτικά γεμάτου Αλεξανδρείου, σαν επιχείρημα.

 

Ο κόσμος που αγωνιά για το αύριο και θέλει την αγαπημένη του ομάδα να είναι στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια να έρθει στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα, στο πιο δύσκολο, μέχρι σήμερα, φιλικό της παιχνίδι. Θα στείλει το «μήνυμα» στους ιθύνοντες, θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη στους «επισκέπτες», αλλά συγχρόνως θα μια πρώτη ιδέα για τη νέα ομάδα που κτίζει ο Δημήτρης Πρίφτης. Τριπλό όφελος με μόλις 10 ευρώ εισιτήριο. Ή για να μιλήσουμε με την «γλώσσα» του Νίκου Λασκαρη, «πληρώνεις σήμερα εισιτήριο 10 ευρώ και περιμένεις δώδεκα μήνες ώστε με άλλα δέκα εύρω να δεις τον Άρη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top