Αισιοδοξία στην πρώτη του ΓΣΛ – PICS

 

Κωνσταντίνος Δασταβρίδης (πρόεδρος)

«Την προσπάθεια αυτή την ξεκίνησα μόνος μου, καταφέραμε να κάνουμε τις μεταγραφές που γνωρίζεται και η αλήθεια είναι ότι ανεβάσαμε πάρα πολύ τον πήχη.
Θέλουμε λοιπόν τη στήριξη των συμπολιτών μας, πέρυσι η ομάδα είχε χορηγούς – σπόνσορες.  Φέτος θα χρειαστεί, θα ζητήσουμε μάλλον να μας ξανά βοηθήσουν  και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, να φτάσουμε στο σημείο που να μην υπάρχουν,αν θέλετε έστω και τα προηγούμενα που υπήρχαν».

 

Θανάσης Μπουλιάκης (προπονητής)

 
 
 
 
«Είμαι  ικανοποιημένος απόλυτα ότι ζήτησα το πήρα να το πω έτσι, όποτε είναι θέμα καθαρά δικής μας δουλειάς μέσα στο γήπεδο, πως θα ανταποκριθούν τα παιδιά κι εμείς απέναντι σε αυτούς για να πετύχουμε πραγματικά στόχους σε μια δύσκολη χρονιά που νομίζω
ότι ο πήχης μπαίνει ψηλά με αυτά που βλέπεται εδώ και με τις μεταγραφές που έχουν γίνει.
Δεν το κρύβουμε ότι θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, σίγουρα να σωθεί η ομάδα σαν πρώτη χρονιά που πάντα υπάρχει έτσι λίγο ένα τρακ ,να το πω έτσι στις ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία σαν νεοφώτιστες , να σωθούμε γρήγορα και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε αν είναι δυνατόν και μέσα στην πρώτη πεντάδα, θα είναι ότι καλύτερο για εμάς».
 
 
 
Σωτήρης Γκιουλέκας 
 
 
 
 
«Σίγουρα μόνο συναισθήματα χαράς μπορούν να υπάρχουν γιατί  μετά από τόσα χρόνια ξανά βρίσκομαι στην πόλη στην οποία ανδρώθηκα. Θέλω κι εγώ να προσφέρω  να βάλω ένα λιθαράκι να μπορέσουμε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνετε . Με χαμηλούς τόνους προχωράμε να κάνουμε τον σχεδιασμό της ομάδος και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ».
 
 
 
 
Αναστάσης Σπυρόπουλος 
 
 
 
 
«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στη Λάρισα και στο ΓΣΛ που είναι μια ιστορική ομάδα. Πιστεύω πως γίνεται  καλή δουλειά με το ρόστερ έχουν μαζευτεί καλοί παίκτες , να εκπροσωπήσουμε τη Λάρισα όσο το δυνατόν καλύτερα και ο στόχος ο προσωπικός θα έρθει μέσα από την ομάδα , που ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε γι αυτό».
 
 
 
 
 
 
Βαγγέλης Μπέμπης 
 
 
 
«Ο Μπουλιάκης ήταν ο σημαντικός παράγοντας που ήρθα εδώ πέρα. Εντάξει είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την ομάδα , τώρα ήρθαμε , σήμερα ήρθαν τα άλλα δυο παιδιά ο Νίκολιτς με τον Κούτρα. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά, δουλειά υπομονή και όλα θα πάνε καλά».
 
 
 
 
Στέφαν Νίκολιτς
 
 
 
 
«Για αρχή θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα καλές δυνατότητες και με αυτά τα δυο πράγματα τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα».
 
 
Πηγή: billkara.blogspot.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top