Γιορτή για τα 90 χρόνια FIBA στη Θεσσαλονίκη – Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα

Μία ακόμη εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα για τον εορτασμό της επετείου των 90 Χρόνων από την υπογραφή της Ιδρυτικής Πράξης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) στη Γενεύη το 1932. Μετά την εκδήλωση του περασμένου Μαΐου στο Ηράκλειο, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προγραμματίζει μια ακόμα εορταστική εκδήλωση, το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Μέγαρο της Χ.Α.Ν.Θ. Οι λεπτομέρειες αυτής της πολύ σημαντικής εκδήλωσης, θα γίνουν γνωστές σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 12/12 στις 13.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, με παρόντες εκπροσώπους της ΕΟΚ, της περιφέρειας Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της ΧΑΝΘ αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού της χώρας.

Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου στο Μουσείο του Μπάσκετ αλλά και στην κεντρικά σάλα του Κλειστού Γηπέδου της Χ.Α.Ν.Θ., θα αναγνωριστούν σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος, η πορεία των οποίων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα υπογραφεί ένα Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ FIBA και Χ.Α.Ν.Θ. που θα αποτελέσει την απαρχή της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, με σκοπό την προβολή και ανάπτυξη των αντίστοιχων Μουσείων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top