Γκάλης μαινόμενος: Όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, να μου το πει…

Ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV, ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για την απόφαση να πάρει το ΟΑΚΑ το όνομά του κι εξαπέλυσε… κεραυνούς: «Σίγουρα με τον Άρη πέρασα μια ολόκληρη ζωή και ήταν εξαιρετικά συγκινητική η εκδήλωση που έγινε όταν το γήπεδο πήρε το όνομά μου. Και η τιμή που μου έγινε όμως στην Αθήνα έχει τη δική της αξία. Εγώ δεν ζήτησα τίποτα, ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Με κάλεσε η πολιτεία και μου ανακοίνωσε ότι θα μου έκανε αυτή την τιμή. Όποιος άλλος κι αν επιλεγόταν, εγώ το μόνο που θα έλεγα ήταν μπράβο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να πει κανείς κάτι άλλο ειδικά από τον χώρο του μπάσκετ. Αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, ας έρθει να μου το πει, να μην το διαρρέει. Η ομοσπονδία της κολύμβησης ζήτησε η ίδια να πάρει το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το όνομα του Γιαννιώτη».

 
 

Επίση, ζητήθηκε από τον Νίκο Γκάλη να πάρει θέση για τα σχόλια που έκανε ο Κώστας Πολίτης με αφορμή το το επετειακό γεύμα για την Εθνική: «Με τους συμπαίκτες μου απο το 1987 δεν έχω κανένα θέμα. Μας ενώνουν οι στιγμές που ζήσαμε. Ο Πολίτης γιατί μιλάει; Δεν είχαμε επιτυχίες μαζί; Ο Πολίτης δεν θα έπρεπε να μιλάει. Δεν θα έπρεπε να λέει κουβέντα». 

 

Τέλος, ο Νίκος Γκάλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί πιο ενεργά με το μπάσκετ: «Ποτέ δεν αρνήθηκα να βοηθήσω. Ξέρουν πού βρίσκομαι, μπορούν να μου το ζητήσουν. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα, ούτε θα ζητήσω κάποια θέση. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα παιδιά, για αυτό είχα κάνει στο παρελθόν και την κατασκήνωση. Πρέπει τα παιδιά να μάθουν τι χρειάζεται για να γίνουν μεγάλοι αθλητές, πως πρέπει να λειτουργούν σε μια ομάδα. Ζω ακόμα τη στιγμή, γιατί αυτό που μένει τελικά είναι οι στιγμές».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top