Καμπερίδης: «Όρθιοι σε μια δύσκολη χρονιά, να στραφεί το μυαλό όλων στην επόμενη»

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε μετά από τη νίκη επί του Ιωνικού, σχολιάζοντας τη δύσκολη χρονιά που τελειώνει, την εμφάνιση του Όμηρου Νετζήπογλου, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και την προσπάθεια που γίνεται για άρση των ban.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν ένα παιχνίδι το χρειαζόμασταν πάση θυσία για να τελειώνουμε με την παραμονή. Είχαμε πολλά προβλήματα. Δε θέλω να σταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες. Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και συνεργάτες για την εικόνα, με τα λάθη μας, με ενέργεια κα διάθεση από όλους για να κερδίσουμε.

Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με το Περιστέρι, μια πολύ ποιοτική ομάδα, να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Το ματς αυτό θα γίνει μετά από 17 μέρες, πρέπει να προετοιμαστούμε για να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό και τον κόουτς Αγγέλου, που του οφείλω πολλά.

Ο Λίτλ ήταν άρρωστος, ο Ντραγκίτσεβιτς είχε σπασμό στη μέση, ο Κουζέλογλου με το διάστρεμμα που υπέστη. Η ομάδα ήταν στο πνεύμα που έπρεπε, δεν ήρθαν τα παιχνίδια τα προηγούμενα όπως θέλαμε. Σήμερα το κάναμε όμως».

Για τον Νετζήπογλου: «Είναι υποδειγματική η συμπεριφορά του και η προσπάθειά του. Έχει όλα τα στοιχειά που απαιτούνται για το υψηλότερο επίπεδο, είμαι περήφανος σαν να πρόκειται για παιδί μου. Φοβερή πρόοδο όλα τα παιδιά. Έχουν τα στοιχεία που απαιτούνται: Χαρακτήρας, εργατικότητα και οι συνεργάτες μας με τη δουλειά τους. Είναι ένα παιδί που δε φοβάται, έχει εμπιστοσύνη με τις δυνατότητές του, νιώθει καλά στην ομάδα όλοι τον υποστηρίζουν, έχει μια άνεση, αυτό που είδατε είναι αυτό που δείχνει.

Συνέχισε σχολιάζοντας: «Η χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη, έπρεπε να ολοκληρωθεί όσο πιο ομαλά γίνεται. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα και περισσότερες νίκες. Παρ όλα αυτά, σταθήκαμε όρθιοι σε μια δύσκολη χρονιά. Θα πρέπει το μυαλό όλων να στραφεί στην επόμενη χρονιά και να χτιστεί όσο πιο σωστά και με βάσεις η ομάδα για να ανταποκρίνεται.

Τα βιώματα της ομάδας και του κόσμου είναι διαφορετικά, για αυτό και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Πολύ δύσκολο να χτιστεί με τους περιορισμούς. Όταν υπάρχει αναξιοπιστία, είναι πολύ δύσκολο να φτιαχτεί μια ομάδα με τις προδιαγραφές που όλοι θέλουν. Η διοίκηση προσπαθεί να άρει τα ban, αυτή είναι η αφετηρία για να βγει από τη δύσκολη θέση και να κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top