Μάντζαρης: Δεν μπορούμε να κάτσουμε να κλαίμε

Μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το ματς της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας δήλωσε: «Δυστυχώς σήμερα μόνο στα πρώτα πέντε λεπτά και στα τελευταία πέντε λεπτά ήμασταν καλοί. Ξέραμε ότι η Γαλατά είναι μία ομάδα ρυθμού και δυνατή στην έδρα της. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε σε άμυνα και επίθεση. Χάσαμε πολλές μάχες κάτω από το καλάθι και στο “ένας με έναν” και έτσι δεν μπορούσαμε να τρέξουμε, με αποτέλεσμα να ήμασταν αργοί και προβλέψιμοι στην επίθεση. Στο τελευταίο πεντάλεπτο παλέψαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή».

Μίλησε και για την κακή άμυνα των «ερυθρόλευκων»: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην άμυνα. Όμως, γενικά προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε. Δεν είναι εύκολο να τρως μόνο 60 πόντους με το γρήγορο παιχνίδι που υπάρχει φέτος. Αλλά, σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Όταν πάει το ματς σε 60 κατοχές μπορεί να δεχθείς τόσους πόντους, αλλά στις 80 δεν μπορεί να μείνει στους 60 πόντους το ματς, με αυτόν τον γρήγορο ρυθμό».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι το παιχνίδι στην Τουρκία ανήκει ήδη στο παρελθόν: «Δεν μπορούμε να κάτσουμε να κλαίμε. Τελείωσε το ματς και πάμε παρακάτω. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. Πρέπει να κάνουμε και άλλες καλές νίκες, όπως στην Μπασκόνια. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά αν δεν μπορείς να τη διαχειριστείς, τότε δεν μπορείς να είσαι στον Ολυμπιακό. Παίζουμε με την Πάτρα και στη συνέχεια με την Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μακριά. Πρέπει να κρατήσουμε την έδρα μας, χωρίς νέες απώλειες. Αυτός είναι ο στόχος μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top