Παρουσιάστηκε ο Κόνιαρης από Ομπραντόιρο

Ο 23χρονος γκαρντ δήλωσε πολύ χαρούμενος που έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ACB, καθώς και ότι ο προπονητής του ζήτησε να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Κόνιαρης στην παρουσίασή του:

«Από την πρώτη μου μέρα εδώ όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου, προσπαθώντας να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, αγωνιζόμενοι το Σάββατο. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην ομάδα. Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω τον σύλλογο που με έφερε.

Το να παίζεις στην Ισπανία είναι μια εξαιρετική ευκαιρία. Ξέρω ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα, γι’ αυτό είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να παίξω εδώ, με μια υπέροχη ομάδα σαν αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω πάρει αυτή την ευκαιρία.

Θα πρέπει να προσπαθήσω ακόμα πιο σκληρά και να μάθω πολλά καινούργια πράγματα γιατί ξέρω ότι στην Ισπανία παίζεται ένα διαφορετικό μπάσκετ, πολύ πιο γρήγορο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθω και να βγω από τη ζώνη άνεσής μου και θέλω να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής μου ζήτησε να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θέλει να είμαι ηγέτης, όχι να είμαι αυτός που έχει τους περισσότερους πόντους ή τα καλύτερα στατιστικά. Το να είσαι ηγέτης σημαίνει να βοηθάς όλους μας να πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση και νομίζω ότι υπάρχουν ήδη συμπαίκτες που το κάνουν, αλλά περιμένει να κάνω το ίδιο κι εγώ. Και γι’ αυτό θα δουλέψω για το υπόλοιπο της σεζόν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top