Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς στο Basketplus: “Περισσότερο αγχώνομαι τώρα”

Μπορεί να ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ για φέτος και έτσι το Παλατάκι είχε γνωστό μπασκετικό κόσμο (Πρέλεβιτς, Ζουρνατζίδης, Βουλγαρόπουλος, Μπούτσκος, Καλύβας κλπ). Βέβαια την παράσταση έκλεψε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Έφτασε 4΄ πριν αρχίσει το παιχνίδι με τα τρία του παιδιά και συνοδευόμενος από τον Γιάννη Γιαννούλη και τον Ηλία Βιολίδη. Λόγω κοσμοσυροής προτιμήθηκε να μπει στο γήπεδο από την πλαινή είσοδο, με τον Χρήστο Καραμπέρη να τον υποδέχεται. Δεν θέλησε να μιλήσει.

Σε μια και μόνη ερώτηση του Basketplus είπε… «Τώρα για τον Αντρέ και την καριέρα του έχω περισσότερο άγχος από τότε που άρχιζα εγώ, είτε στον ΠΑΟΚ, είτε μετά στο ΝΒΑ».

Ο Στογιάκοβιτς κάθησε στις επίσημες θέσεις, τα παιδιά του σε booth απέναντι, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στην αναγγελία της παρουσίας του, ενώ στο ημίχρονο δεν σταμάτησε τα χάι φάιβ και τις σέλφι με φίλους του ΠΑΟΚ που έσπευσαν κοντά του να τον χαιρετήσουν. Είχε μάλιστα ιδιαίτερη συνομιλία (μεταξύ άλλων) με τον Τσαλόπουλο, ο οποίος του σύστησε το γιό του.

Ο Πέτζα σχολίασε στο Basketplus οτι θα μείνει δύο μήνες στην Ελλάδα-λογικά θα κάνει ένα ολιγοήμερο ταξίδι ενδιάμεσα στις ΗΠΑ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίας του Αντρέι στο NCAA-και θα επιστρέψει για να συνεχίσει τις διακοπές του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top