Πρώτα η υγεία, η θέση του ΑΣ Καρδίτσας Θεώνη

 
“Απέναντι στην πανδημία και τα όσα βιώνει η χώρα μας και ο πλανήτης συνολικά, αυτό που προέχει και είναι σε απόλυτη προτεραιότητα, είναι η υγεία. Η ζωή των συνανθρώπων μας είναι εκείνη που πρέπει να προστατευθεί, με την παράλληλη ενίσχυση του συστήματος υγείας που πρέπει να είναι ο κύριος στόχος κάθε κρατικής πρωτοβουλίας.
 
 
 
Ακολουθούν, η διάσωση της οικονομικής δραστηριότητας, της εκπαίδευσης, της κοινωνικής συνοχής, που έχουν πληγεί τόσο βάναυσα.
Ταυτόχρονα όμως, είναι κατανοητό ότι ο αθλητισμός, μαζί με πολλούς άλλους τομείς, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς η αθλητική δράση δε λειτουργεί αυτόματα και δεν επανέρχεται με το πάτημα ενός κουμπιού.
 
 
 
Απαιτείται χώρος και χρόνος για να μπορέσει ένας αθλητής, πολύ περισσότερο μια ομάδα, να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Στην επόμενη ημέρα λοιπόν, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας κάνει όλες τις ενέργειες για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας, τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για τις ακαδημίες του συλλόγου.
Πρώτο μέλημα είναι η επαναλειτουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου, που επλήγη από τη θεομηνία του Σεπτεμβρίου. Ήδη έχουν προχωρήσει οι εργασίες επιδιόρθωσης των ζημιών και η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης είναι στο τελικό στάδιο.
 
 
 
Οι άνθρωποι του Α.Σ.Κ. παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών, ευελπιστώντας ότι με τη λύση του αθλητικού λοκντάουν, όλα τα τμήματα του συλλόγου θα προπονούνται σε κανονικές συνθήκες. Ταυτόχρονα, ήδη αναδιοργανώνονται τα τμήματα των ακαδημιών, ώστε με την πρώτη ευκαιρία να μπορέσουν να λειτουργήσουν σε πλήρεις ρυθμούς, παρέχοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να επιστρέψουν στο γήπεδο, στο παιχνίδι, στον αθλητισμό, τον οποίο στερούνται για τόσο καιρό.
 
 
 
Η ανδρική ομάδα, θα μπει αναγκαστικά σε μίνι προετοιμασία, ώστε να επιστρέψει κατά το δυνατόν σε φόρμα και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του πολύ δύσκολου και απαιτητικού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας έχει ξεκινήσει πολύ ελπιδοφόρα το πρωτάθλημα, θέλει να συνεχίσει από εκεί από όπου σταμάτησε, θέλει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός στην Α2 διεκδικώντας υψηλούς στόχους, θέλει να επιστρέψει στην έδρα του στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και βέβαια, μεγάλη επιθυμία όλων είναι αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό μπροστά στους φιλάθλους του”.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top