Στην Α1 γυναικών ο Παναθλητικός-Επικράτησε στο μπαράζ ανόδου του Πιερικού/Αρχέλαου

Επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της Α1 γυναικών ο Παναθλητικός μετά τη σημερινή του επικράτηση στο κλειστό του Μακροχωρίου της Βέροιας με 73-49 επί του Πιερικού Αρχέλαου στο κρίσιμο αγώνα μπαράζ μεταξύ των δύο πρώτων του 3ου και του 4ου ομίλου της Α2 γυναικών.

Οι νικήτριες που ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι ξέφυγαν με μεγάλη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια και καθαρά πήραν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πρωταγωνίστριες της μεγάλης επιτυχίας οι Βαντσιούρη, Κουφογιάννη, Τζίμου και Μπαξεβάνου, ενώ από τον Πιερικό Αρχέλαο που είχε τη σημαντική απουσία της τραυματισμένης Μάντζου, ξεχώρισε η Τελίδου.

Διαιτητές: Ξέρας-Καρακώστας

Δεκάλεπτα: 20-25, 32-41, 44-58, 49-73

Πιερικός Αρχέλαος (Τσάτσας): Καραλή 1, Τελίδου 22(4), Κιολέγλου Ν. 6(1), Καρανικόλα, Γεωργιάδου, Λάππα 4, Μπαγκλαρίδου 8, Μπουμπουλέντρα, Ζαρκανέλα 2, Μάντη, Παπανικολάου 6, Γκρίτζαλη.

Παναθλητικός Συκεών (Διαβολεμένου-Γιαννάτση): Μυγδαλιά 5, Βαντσιούρη 16(2), Κουφογιάννη 13, Τράντα 6, Σαράντη, Μπαξεβάνου 8(2), Τζίμου 11(1), Καραμπατζάκη 4, Βασιλείου 4, Σύρπα 4, Σταμπή 2, Αντωνίου Ι..  Πηγή: tsiotras.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top