Το συγκλονιστικό μήνυμα του Κόμπι στον Χέιγουορντ! PIC

 

“Να στενοχωριέσαι. Να τρελαίνεσαι. Να είσαι έξαλλος. Ούρλιαξε. Κλάψε. Όταν θα ξυπνήσεις θα νομίζεις πως ήταν απλά ένας εφιάλτης όμως θα καταλάβεις πως είναι η πραγματικότητα. Θα είσαι εκνευρισμένος και θα ευχόσουν να γύριζες μια μέρα πίσω, πριν από το παιχνίδι, πριν από αυτή τη φάση. Αλλά η πραγματικότητα δεν δίνει τίποτα πίσω και το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ.

Έφτασε η στιγμή να προχωρήσεις μπροστά, να συγκεντρωθείς και να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πας στην εγχείρηση πιο έτοιμος από ποτέ, να ρωτήσεις ότι πρέπει έτσι ώστε να είσαι σίγουρος πως κατάλαβες τη διαδικασία. Μπορεί στο υποσυνείδητο να φανταστείς πως είναι ενώ “κοιμάσαι” και να αυξήσεις τις πιθανότητες να πετύχει η επέμβαση.

Στη συνέχεια συγκεντρώσου στην αποθεραπεία μέρα με την ημέρα. Είναι ένα μακρύ ταξίδι αλλά αν συγκεντρωθείς στους μικρούς στόχους, θα βρεις την ομορφιά στην προσπάθεια να πετύχεις κάτι απλό, το οποίο πριν από αυτή την επέμβαση το θεωρούσες δεδομένο. Αυτό θα σημαίνει πως όταν επιστρέψεις θα έχεις μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Θα εκτιμήσεις πως μπορείς να σταθείς όρθιος, να περπατήσεις, να τρέξεις, να προπονηθείς πιο σκληρά απ’ ότι είχες προπονηθεί ποτέ.

Βλέπεις την πίστη μέσα σου να γιγαντώνεσαι με κάθε σου μικρό βήμα και έτσι θα επιστρέψεις ένας ακόμα καλύτερος παίκτης. Σου εύχομαι τα καλύτερα σε αυτό το ταξίδι αδελφέ μου. Να θυμάσαι πάντα την #MambaMentality”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top