Επιστολή Γεωργαλά στον ΠΣΑΚ κατά Ηρακλή

Ο Φώτης Γεωργαλάς έστειλε στον ΠΣΑΚ επιστολή διαμαρτυρίας αναφορικά με την αντιμετώπιση που είχε από τον Ηρακλή μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο νεαρός σέντερ καταγγέλλει αδιαφορία από τους «κυανόλευκους», ενώ τονίζει ότι η ομάδα τού διέκοψε μονομερώς το συμβόλαιο. Αναλυτικά η επιστολή:

«Ονομάζομαι Φώτης Γεωργαλάς, είμαι επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και μέλος του ΠΣΑΚ.
Την 8-4-2021 τραυματίστηκα στο γόνατο σε προπόνηση της ομάδας μου. Για έναν ολόκληρο μήνα προσπαθούσα να διαπιστώσω το είδος και το μέγεθος του τραυματισμού μου επισκεπτόμενος αρκετούς ορθοπαιδικούς ιατρούς, μιας και ο Ηρακλής δεν συνεργαζόταν με ορθοπαιδικό (είχε μόνο το φυσίατρο κ. Στέφα).
Τελικά, αφού έκανα μαγνητική τομογραφία υψηλής ευκρίνειας, διαπιστώθηκε ρήξη χιαστών και ότι το γόνατό μου έχρηζε άμεσα εγχειρήσεως. Ενημέρωσα σχετικά το φυσίατρο της ομάδας κ. Στέφα και τον team manager κ. Τσιάρα.
Αφού περίμενα μια βδομάδα χωρίς να λάβω κάποια απάντηση, κάλεσα τηλεφωνικά έξι (6) φορές τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΑΕ κ. Δρακόπουλο, για να τον ενημερώσω και να τον συμβουλευτώ, ευρισκόμενος σε απόγνωση. Δε μου απάντησε ποτέ.
Μπροστά στον κίνδυνο να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στο πόδι μου, επέλεξα τον κ. Μανώλογλου (πρώην ορθοπαιδικό ιατρό του Ηρακλή) τον οποίο γνώριζα κι εκτιμούσα από το πέρασμά του από τον Ηρακλή και εγχειρίστηκα επιτυχώς στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο. Τα έξοδα της εγχείρησης ανέλαβε η ασφαλιστική εταιρεία GENERALLI HELLAS A.E., η οποία έχει συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τον ΕΣΑΚΕ.
Την 4-6-2021 η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μου απέστειλε μέσω του ατζέντη μου έγγραφο που με ενημερώνει ότι διακόπτει μονομερώς το συμβόλαιό μου μαζί της, το οποίο λήγει κανονικά τον Ιούνιο του 2022, χωρίς να μου εξηγεί τους λόγους της μονομερούς διακοπής.
Αυτό το θεωρώ και απάνθρωπο, προσβλητικό, εξοργιστικό, καταχρηστικό και παράνομο.
Προς ενημέρωσή σας, κανείς από τον Ηρακλή δε με κάλεσε στο τηλέφωνο για να ρωτήσει για την υγεία μου, ούτε καν στοιχειωδώς να μου ευχηθεί περαστικά. Ούτε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΑΕ κ. Δρακόπουλος, ούτε καν ο προπονητής μου κ. Σκουρτόπουλος. Ο μόνος που μου τηλεφώνησε μια φορά ήταν ο team manager της ομάδας κ. Τσιάρας, κι αυτός για να με ρωτήσει γιατί επέλεξα τον κ. Μανώλογλου για να με χειρουργήσει!
Περιμένω με αγωνία την στήριξή σας και την ενημέρωση όλων των μελών του ΠΣΑΚ ώστε να μη βιώσει κανείς συνάδελφος ποτέ αυτά που πέρασα και συνεχίζω να βιώνω εγώ.
Με εκτίμηση,
Φώτης Γεωργαλάς».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top