ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει events στο δικό του χώρο στην ΔΕΘ

O Άρης Λυκογιάννης περιμένει-στα δύο ματς στην Καρδίτσα-να διαπιστώσει μια μίνι ώθηση και βελτίωση του ΠΑΟΚ στο τομέα της ετοιμότητας. Ένα βήμα πιο μπροστά στην φρεσκάδα, στην ταχύτητα, στις συνεργασίες, στην αμυντική συγκέντρωση και στην εκτέλεση…

 

Ο κόουτς του Δικεφάλου ελπίζει οτι η εικόνα θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή πριν λίγες μέρες στην Λάρισα. Πόδια, χέρια, κορμιά και μυαλό δεν μπορεί να παραμείνουν τόσο σφιγμένα και βαριά, τώρα που το διάστημα σκληρής δουλειάς στην φυσική κατάσταση πέρασε μια και καλή. Πάντως στα δύο παιχνίδια με Καρδίτσα (μεταφέρθηκε για την Δευτέρα ο αγώνας κυπέλλου στο Μαρούσι), Προμηθέα δεν θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Καμπερίδης, που αναμένεται να μπει από την Τρίτη και να ντεμπουτάρει κόντρα στην Ελευθερούπολη, ενώ θα παίξει για πρώτη φορά ο Κάρτερ. Κανονικά στο παρκέ και ο Χριστοδούλου που μπήκε σήμερα ξανά στο πρόγραμμα… H αποστολή θα ταξιδέψει αύριο στην Θεσσαλική πόλη με παρόντα και τον Θανάση Χατζόπουλο.

 

Στο μεταξύ σημαντικά και ενδιαφέροντα events αναμένονται το επόμενο Σάββατο στην ΔΕΘ με πρωταγωνιστή τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα έχει το δικό της σταντ (πιθανόν μπροστά από το περίπτερο 8) σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η ζήτηση και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

 

Εκείνη την ημέρα η ΚΑΕ θα παρουσιάσει επίσημα την χορηγία φανέλας της Betshop (γίνεται αγώνας δρόμου για να ετοιμαστούν με το λογότυπο όλες οι εμφανίσεις της ομάδας και για αυτό έγινε νωρίτερα η ανακοίνωση) με την παρουσία και του ιδιοκτήτη της εταιρίας, ενώ στο χώρο θα βρίσκονται και οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα παρουσιάσουν την νέα φανέλα. Μάλιστα θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα είναι διαθέσιμοι να συζητήσουν με τον κόσμο, ενώ αναμένονται και έξτρα events (θα μεταφερθεί εκεί τυπικά και η μπουτίκ με όλα τα προϊόντα του ΠΑΟΚ) σε μια προσπάθεια να προωθηθεί η διαδικασία πώλησης των διαρκείας.

 

Εξάλλου η ΚΑΕ ρυθμίζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες των τριών ταξιδιών για το ΒCL, καθώς όλα θα είναι αεροπορικά. Σε Βελιγράδι-απο κεί ένα 4ωρο περίπου οδικώς για Μπάνια Λούκα-Πράγα, Κωνσταντινούπολη… Ειδικά για το πρώτο καθώς η επιστροφή από την Βοσνία συνδυάζεται με άμεση μετάβαση στην Πάτρα για το ματς πρωταθλήματος με τον Προμηθέα, στο πιο κουραστικό ίσως δίδυμο αγώνων μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top