Ο Φώτης Γεωργαλάς στη Μεγαρίδα, που πήρε και Ζαρκαδούλα, Παπαγιάννη, κράτησε και Γκάτζια!

Ο Φώτης Γεωργαλάς μετά την ατυχία που τον “χτύπησε” πέρσι, επιστρέφει δριυτερος στα γήπεδα, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποθεραπεία του και μάλιστα σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στη νέα Α2. Ο νεαρός σέντερ, αφήνοντας πίσω το κεφάλαιο Ηρακλής και την απαράδεκτη στάση της άλλοτε διοίκησης της ΚΑΕ στο πρόσωπό του, συνεχίζει στη Μεγαρίδα, η οποία με τις ήδη κινήσεις της δείχνει ότι θέλει να “χτυπήσει” ακόμη και την άνοδο!

Όπως γράφει το basketblog.gr σχετικά: “Μετά τους Νίκο Αγγελόπουλο, Δημήτρη Γερομιχαλό, Άκη Καλλινικίδη και Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη και ο Άγγελος Γκάτζιας φώναξε “παρών” στα Μέγαρα! Η ΝΕΜ ανακοίνωσε σήμερα (9/6) την παραμονή και του 5ου μέλους της αρχικής πεντάδας της σεζόν 2021-22.

Ο Γκάτζιας (1994, 1.95μ.) ήταν την περασμένη χρονιά ο 3ος σκόρερ της Μεγαρίδας με 298 πόντους σε 26 αγώνες. Τη σεζόν 2022-23 θα φορέσει τη φανέλα της ΝΕΜ για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Πέραν των πέντε βασικών η ΝΕΜ έχει ανακοινώσει επίσης και την παραμονή του Όργκεστ Χάσα, ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχε κάνει δικούς της τους Μηνά Παπαγιάννη, Βασίλη Ζαρκαδούλα και Φώτη Γεωργαλά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΕΜ:

«What about Γκάτζιας;

Παιδιά, αυτόν τον είχαμε ξεχάσει!

Μετριόμαστε, ξανά μετριόμαστε και κάτι μας έλλειπε!

Που είναι ο Γκάτζιας;

Τον βρήκαμε, τον φωτογραφίσαμε και παραμένει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά με τη «φλόγα» στο στήθος, στην δύσκολη πίστα της Α2!».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top