Ένας Τίγρης για όλους

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να λένε οι «ειδικοί» για τα προπονητικά τρικ του καθενός, ξέρουμε όμως ότι ο Τίγρης του Ιβανωφείου έχει μια ειδικότητα: να φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών, να ταράσσει τα νερά, να ρίχνει κανά καλό «μπινελίκι» και προπονητικά να παρουσιάζει μαχητικές ομάδες που θα ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Αυτό πρέπει και αυτό θα κάνει ο Αλεξανδρής στον Ηρακλή. Είναι πολύ σημαντική κίνηση για τη διοίκηση η συμφωνία μαζί του. Μιλάμε για έναν προπονητή που έχει πάρει δύο Ευρωπαϊκούς τίτλους, όχι κανέναν τυχαίο. Ο Αλεξανδρής έχει παίξει μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη (και στον Ηρακλή), είναι μπεσαλής, της παλιάς γενιάς και μιλάει στα ίσα. Ας φροντίσουν οι παίκτες να επανέλθουν στα καλά τους πρότυπα, αυτά που τους ξέραμε.

 

Tips

 • Δε νοείται να χάνουν 25-30 πόντους απ’ τα… εκπαιδευτήρια Δούκα, κι ας παίζει εκεί ο φίλος ο Καυκής κι ο γίγαντας Μάρκοβιτς. Χάστε με 5 πόντους, παιδιά, όχι με 25! Στον Ηρακλή παίζετε, και κακώς λέμε και «χάστε με 5».

   

 • Σίφουνας ο Άρης στον Αρκαδικό. Μετά λες ότι «λείπουν ομάδες όπως ο Ηρακλής ή ο Πανιώνιος από την Α1, ή η Λάρισα». Μα ανεβαίνουν οι ομάδες, ρίχνουν κάποια λεφτά, μπερδεύονται με τις ανακατατάξεις, και στο τέλος γίνεται το πρωτάθλημα άνω – κάτω.

   

 • Οι άνθρωποι στην Τρίπολη έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά η ομάδα δεν βλέπουμε να αντέχει έτσι όπως είναι.

   

 • Ο ΠΑΟΚ «ναυάγιο». Δύο ήττες στο πρωτάθλημα, δύσκολη νίκη στην Ευρώπη. Κάτι δεν πάει καλά, λέει ο «Χριστόφορος Κολόμβος» του πληκτρολογίου. Τίποτα τέτοιο δε συμβαίνει: η ομάδα με μηδενικό για τις απαιτήσεις μπάτζετ δεν είναι για εκεί που νομίζει ο κόσμος. Απλά…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Τελευταία Νέα
Scroll to Top