Γιατράς: «Πολύ δυνατή η Γκραν Κανάρια, συγκέντρωση για τη νίκη»

Ακολουθούν οι δηλώσεις των 4 πρωταγωνιστών:

Μάκης Γιατράς (προπονητής Προμηθέα Πάτρας): «Είμαστε χαρούμενοι που ξαναρχίζουμε τα επίσημα παιχνίδια στο 7DAYS Eurocup, ιδιαίτερα καθώς πέρσι αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε να παίζουμε λόγω της πανδημίας του covid-19. Σχετικά με τον αγώνα απέναντι στη Herbalife Gran Canaria παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και υψηλούς στόχους και μεγάλο μπάτζετ. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με απόλυτη συγκέντρωση και στις 2 πλευρές του γηπέδου (άμυνα κι επίθεση) για να διεκδικήσουμε την νίκη στον αγώνα».

Ian Miller (παίκτης Προμηθέα Πάτρας): «Περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε την νέα σεζόν του 7DAYS Eurocup απέναντι σ’ ένα σπουδαίο αντίπαλο, την Herbalife Gran Canaria. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε να παίξουμε για άλλη μια χρονιά. Είμαστε έτοιμοι να πάμε την ομάδα μας στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Είμαστε αποφασισμένοι, συγκεντρωμένοι και μαζί».

Víctor García (βοηθός προπονητής Herbalife Gran Canaria): «Ξέρουμε ήδη πως ο Προμηθέας Πάτρας είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες.. Κατέκτησαν για πρώτη φορά το ελληνικό Super Cup κι έχουν ένα πλούσιο ρόστερ. Στην περιφέρεια έχουν παίκτες όπως ο Garrett και ο Miller, που είναι εξαιρετικοί σκόρερ. Στη θέση 3 έχουν τον Γιαννόπουλο, που είναι σπουδαίος σουτέρ κι άλλος ένας σημαντικός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Κι έχουν και πολύ ενέργεια κάτω από το καλάθι με τους Danny Agbelese, Delroy James και Δημήτρη Αγραβάνη».

Amedeo Della Valle (παίκτης Herbalife Gran Canaria): «Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί πέρσι δεν αγωνιστήκαμε στη διοργάνωση και είναι σημαντικό για εμάς τους παίκτες να συνεχίσουμε την καλή ευρωπαϊκή παράδοση του συλλόγου. Είναι σημαντικό ν’ αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να δούμε πώς θα βοηθήσουμε την ομάδα. Να προσπαθήσουμε ν’ ακούσουμε τι μας ζητάει ο προπονητής στο πλάνο του αγώνα και να το κάνουμε καλύτερα».

7DAYS20 reg season 2021 102

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top