Γκάλης: «Γιάννη είσαι ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη»!

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Νίκος Γκάλης εξύμνησε επί της ουσίας τα μέχρι στιγμής κατορθώματα του στο μπάσκετ με αφορμή την ιστορική νίκη του Γιάννη εναντίον των Φοίνιξ Σανς.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι».

Μάλιστα πριν από λίγους μήνες ο Νίκος Γκάλης είχε μιλήσει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού είχε αναδειχθεί δεύτερη φορά MVP λέγοντας ότι «είναι φοβερός παίκτης και θέλω να πιστεύω κιόλας ότι είναι καλό παιδί -δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Μου βγάζει όμως αυτή την εικόνα. Από εκεί κι έπειτα, θα τον συμβούλευα να μην τα παρατήσει. Να μην χαλαρώσει. Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ότι τελείωσε, γιατί φτάσαμε σε ένα σημείο. Είναι πιο εύκολο να ανεβείς ψηλά, αλλά πιο δύσκολο να κρατηθείς εκεί. Εμένα με κάνει να νιώθω περήφανος. Αυτό το παιδί έχει μεγαλώσει, ξέροντας τι έχουμε προσφέρει όλα τα παιδιά παλαιότερα. Είχε κάποια βάση στην Ελλάδα, που παλιά να μην την είχε. Με ευχαριστεί πάρα πολύ ότι στον Γιάννη άρεσε το μπάσκετ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top