Η Άννυ Κωνσταντινίδου έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του Δ.Σ. της ΕΟΚ

Η Άννυ Κωνσταντινίδου έγραψε ιστορία με την εκλογή της στο νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ ως η πρώτη γυναίκα ever που θα συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Προμηθέα Πατρών και επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα», Βαγγέλης Λιόλιος καλείται πλέον να οδηγήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στη νέα εποχή ως πρόεδρος, έχοντας την συντριπτική πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ. όπου φιγουράρει η Άννυ Κωνσταντινίδου.

Ο «θηλυκός Γκάλης» γιγάντωσε τον θρύλο της με τη μεγάλη ομάδα του Σπόρτιγκ όπου αγωνίστηκε την περίοδο 1983-93, κατακτώντας 10 πρωταθλήματα Ελλάδας, συμμετέχοντας σε δυο ευρωπαϊκά Final 4 και μετρώντας πολλές ατομικές διακρίσεις, παίζοντας παράλληλα για 17 χρόνια στην Εθνική Γυναικών.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Άννυ Κωνσταντινίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις εκλογές της ΕΟΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου, συγκεντρώνοντας τελικά 281 ψήφους, πίσω μόνο από τον Δήμο Ντικούδη (317) και τον Βασίλη Ντάκουρη (302) μεταξύ των υποψηφίων για το Δ.Σ.! Έτσι έγινε η πρώτη γυναίκα που θα συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top