Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας του Ηρακλή – PICS

 

Παρόντες στην τελετή λήξης της εορτής ήταν σύσσωμη η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, ενώ τιμώμενο πρόσωπο της γιορτής ήταν ο πρόεδρος για πολλά χρόνια της Ε.Κ.Α.Σ.Θ., κ. Σάββας Λόρτος στον οποίο ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ Γ.Σ. Ηρακλή, κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος, απένειμε τιμητική πλακέτα για την μεγάλη και πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη και όχι μόνο του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.

 

 

Νικήτρια ομάδα στην κατηγορία των μεγάλων αναδείχθηκαν οι Milwaukee Bucks, ενώ στους μικρούς την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Chicago Bulls.

Νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων ήταν ο Ταραβήρας Γιάννης, στο διαγωνισμό επιδεξιότητας ο Παπαδόπουλος Αστέρης και στο Beat the Pro ο Τσέτης Διαμαντής.

Στη σύντομη αλλά περιεκτική δήλωσή του, ο κ. Λόρτος ανέφερε: «Είναι τιμή να σε τιμά ο Ηρακλής. Το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης μας. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία».

 

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Κάτσιος Χρήστος ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στη γιορτή. Ευχαριστούμε θερμά και τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. που μας τιμούν με την παρουσία τους και ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα. Προσπαθούμε να βάλουμε γερές βάσεις και να κτίσουμε μία από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα και θα τα καταφέρουμε.

Δε θέλουμε πολλά λόγια, θέλουμε έργα. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σωστό προγραμματισμό. Έχουμε φέρει αξιόλογους προπονητές και θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε εκτός από καλούς μπασκετμπολίστες, να διδάξουμε αρχές και ήθος και να γαλουχήσουμε τους μικρούς αθλητές για μια καλύτερη κοινωνία στο μέλλον. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία σωματική και ψυχική».

 

Ο υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος της Ακαδημίας, Δαμαλής Γιάννης είπε: «Είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα που παρουσιάζει η Ακαδημία μας. Έχουν γίνει φιλότιμες προσπάθειες στο παρελθόν, αλλά φέτος η διοίκηση αποφάσισε να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την οικοδόμηση της βάσης, δηλαδή την Ακαδημία. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε γι’ αυτό.

Έχουμε καταφέρει αρκετά σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπήρχαν και υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα, αλλά σιγά-σιγά τα διορθώνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό τιμ για την προσπάθεια και την βελτίωση που έχουν επιφέρει στους μικρούς μας αθλητές.

Είμαστε περήφανοι για τη γιορτή που μπορέσαμε να διοργανώσουμε και τώρα ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ σοβαρό και σύγχρονο καμπ. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο».

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top