Η ΕΟΚ προχωρά ΚΑΙ το πλάνο για γήπεδα-προπονητήρια σε όλη τη χώρα!

Η συνέντευξη του Προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, στο ΕΟΚ Web Radio (διαβάστε τη όλη ΕΔΩ) φανέρωσε πολλές από τις προθέσεις της Ομοσπονδίας για κρίσιμα ζητήματα του Ελληνικού Μπάσκετ, ιδίως στις Εθνικές Κατηγορίες.

Εκείνο που θα πρέπει να τονιστεί επίσης είναι πως, πέραν των εντυπωσιακών δεδομένων, οικονομικών και οργανωτικών, που παρέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, στόχος είναι να συνεχιστεί με ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς το πρόγραμμα για κατασκευή γηπέδων/προπονητηρίων σε όλη τη χώρα, ιδίως για τις αναπτυξιακές ομάδες, κάτι που είχε εξαγγείλει ακόμη και προ των εκλογών ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Θυμίζουμε ότι είχε τονίσει πως στόχος είναι να “ενισχυθεί” η περιφέρεια με γήπεδα-προπονητήρια, κάτι που προχωρά και θα προχωρήσει, με αποδέσμευση και σημαντικού ποσού, και η οποία κίνηση βεβαίως και συνδέεται άμεσα με την έμφαση που δίνει η ΕΟΚ στην ανάπτυξη. Έτσι με αυτό το πλάνο οι αναπτυξιακές ομάδες και τα σωματεία θα έχουν και το δικό τους χώρο προπόνησης και αυτά θα γίνουν “κυψέλες” σε κάθε περιοχή. Είναι κάτι που ο Βαγγέλης Λιόλιος και το Δ.Σ. θέλουν διακαώς να γίνει γρήγορα, γνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει πανελληνίως για γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Έτσι θα ενισχυθεί και το μοντέλο περαιτέρω οικονομικής ελάφρυνσης των σωματείων, αφού δε θα χρειαστεί να πληρώνουν “ενοίκια” και “ώρες” σε γήπεδα, ακόμη και δημόσια, και θα μπορούν να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό κάθε χρονιά, μη έχοντας το άγχος των ωρών στα γήπεδα και της διαθεσιμότητας, πρόβλημα που ταλανίζει – όσοι ασχολούνται με τα σωματεία το γνωρίζουν πολύ καλά – όλα τα σωματεία κάθε χρονιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top