Λυκογιάννης: «Δεν είναι εύκολο με 37-19 στις βολές»

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Νομίζω ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Παίζαμε με μόλις δυο μέρες προετοιμασία απέναντι σε έναν αντίπαλο που σαφέστατα ήταν πιο φρέσκος από εμάς έχοντας μια εβδομάδα για να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρόλα αυτά το κακό πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με την ΑΕΚ έφερε μια αντίδραση σήμερα.

Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στα τελευταία 6 λεπτά του πρώτου δεκαλέπτου και γενικά μέχρι το 15’ πηγαίναμε με το ρυθμό του Λαυρίου. Θεωρώ από εκεί και μετά βρήκαμε καλό ρυθμό, αντιδράσαμε, γυρίσαμε στο παιχνίδι. Με δύο πολύ δύσκολα τρίποντα του Μουράτου στο τέλος της ημιχρόνου, έδωσαν μια διαφορά 7 πόντων, η οποία εκείνη τη χρονική στιγμή δεν αντιπροσώπευε ακριβώς την εικόνα του παιχνιδιού», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Το Λαύριο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ένα ξέσπασμα στους 13 πόντους και εκεί ξανά απαντήσαμε. Αντιδράσαμε για δεύτερη φορά. Μικρές λεπτομέρειες στο τέλος και κάποιοι παράγοντες έκριναν το αποτέλεσμα και το Λαύριο πήρε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε το βίντεο να αναλύσουμε τα λάθη μας. Σίγουρα όμως δεν είναι εύκολο όταν οι βολές είναι 37-19 να μείνεις μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι, εμείς το κάναμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top