ΠΑΟΚ: Το «φρένο» του Ιβαν, η ζαριά και τα πλάνα της ΚΑΕ

 

 

Στο basketplus.gr ο υπογράφων, χωρίς να αποτελεί ανακάλυψη έχει πολλάκις αναφερθεί στο κεφάλαιο Ιβάν Σαββίδης και το πόσο ξεκάθαρη είναι η σχέση που έχει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ με την ΚΑΕ.

 

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είπε ποτέ κανείς ότι δεν σκέφτηκε ο Ιβάν να προσθέσει στον Όμιλο των Επιχειρήσεων και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακόμη δεν έχει μεστώσει για τον ίδιο μια τέτοια ιδέα.

 

Άλλο λοιπόν βοηθάς, συμπαραστέκεσαι, προσφέρεις και γενικά είσαι διαθέσιμος να ακούσεις και σταθείς σε κάποιο πρόβλημα του μπάσκετ, όπως έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και άλλο αναλαμβάνεις ιδιοκτήτης και κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ.

 

Εσείς λοιπόν τι λέτε, ο Ιβάν θέλει σπρώξιμο για να πάρει το πάρει το μπάσκετ ή το παίρνει όποτε θέλει στη στιγμή;

 

bane ivan

 

Μάλλον το δεύτερο, άρα όποια ευχολόγια για να πάρει την ΚΑΕ περισσεύουν ειδικά φέτος που αλλιώς τα υπολόγιζαν και διαφορετικά κάθισαν τα ζάρια.

 

Χρήματα θα δοθούν και φέτος από τον Ιβάν Σαββίδη, άλλωστε τρέχει μια συμφωνία εκμετάλλευσης του ονόματος και αυτός ισοδυναμεί με αρκετές χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο που καλύπτουν κυρίως τις δόσεις Εφορία και ΙΚΑ. Πολλές φορές ο Σαββίδης έχει δώσει και παραπάνω χρήματα βοηθώντας στη ρευστότητα που δεν υπάρχει στη ΚΑΕ, όμως πάντα υπάρχει ένα πλαφόν.

 

Η εκτίμηση του Ιβάν είναι δεδομένη για τον Μπάνε Πρέλεβιτς τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ, αν δεν υπήρχε εκτίμηση και εμπιστοσύνη ο Σαββίδης δεν θα έδινε ούτε φράγκο! Όμως μέχρι εκεί που έχει υποσχεθεί ο Σαββίδης, ως εκεί ενισχύει οικονομικά το μπάσκετ με ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ.

 

ivan PAOK ARHS 07 02 2015

 

Αυτό το ποσό άλλωστε τα τελευταία χρόνια δεν υπολογίζεται, παρά μόνο ως χρήματα με τα οποία πληρώνεται η Εφορία. Άρα φέτος τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο, όχι γιατί ο Σαββίδης δεν δίνει περισσότερα χρήματα που άλλωστε δεν υποσχέθηκε για το μπάσκετ, αλλά γιατί ο ανταγωνισμός με την άνοδο της ΑΕΚ και του Άρη ανεβαίνει.

 

Ο ΠΑΟΚ με το μικρό μπάτζετ που θα έχει και φέτος να διαχειριστεί το τεχνικό τιμ πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι αντίστοιχα με την περσινή σεζόν, δηλαδή της κατάκτηση της 3ης θέσης.

 

Οι διοικούντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ περίμεναν μετά τον οικονομικό έλεγχο από το επιτελείο του Σαββίδη ότι από το καλοκαίρι θα τρέξει ένα διαφορετικό πρότζεκτ, όμως και φέτος δυστυχώς ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έχει μάτια πέρα από το ποδόσφαιρο.

 

Η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει, αφού από τις 24 Αυγούστου και μετά ο Σουλης Μαρκόπουλος αναλαμβάνει την σκυτάλη. Δυο παίκτες μέχρι σήμερα έχουν προστεθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο Νίκολα Μάρκοβιτς (26, 2.08) και ο Ούρος Ντούβνιακ (29, 1.90). Αν σε αυτούς προστεθούν και οι παλιότεροι Χαραλαμπίδης, Δέδας, Σαλούστρος, Μαργαρίτης, Τσόχλας, Λιάπης, Κώττας έχει μια βάση 9 παικτών.

 

Δεν φτάνουν όμως αυτοί, καθώς υπάρχουν κενά που χρειάζεται να καλυφθούν τόσο περιφερειακά όσο και στους ψηλούς.

 

Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ φιλότιμες προσπάθειες έχουν γίνει και μάλιστα ίσως παραπάνω από το όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όμως τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Όσο δεν στηρίζει ο κόσμος το μπάσκετ και όσο δεν υπάρχει ο επενδυτής να συμμετέχει με τα χρήματα του στην εξυγίανση και την δημιουργία μιας νέας ομάδας το μέλλον είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top