Τακιανός: «Να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια»

Ο κόουτς της Δόξας ανέφερε: «Να ξεκινήσουμε σαφώς δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για τη νίκη, μία νίκη που μεταφράζεται και σε παραμονή στην κατηγορία. Σε μία ανταγωνιστική λίγκα η ομάδα του Λαυρίου μπόρεσε να παραμείνει στην κατηγορία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος για 3η χρονιά. Αξίζουν μόνο συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι το πέτυχαν αυτό.
 
Μετά από μία νίκη που κάναμε με μία εμφάνιση η οποία θα λέγαμε ότι ήταν ικανοποιητική, ο στόχος μας ήτανε να κάνουμε τουλάχιστον ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός. Δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Όταν μία ομάδα όπως είναι το Λαύριο μπορεί και αποφασίζει και εκτελεί παίρνοντας και το παραμικρό εμείς δεν μπορέσαμε να το ματσάρουμε πάνω σε αυτό φτάνοντας τις περισσότερες φορές κάτω από το καλάθι.
 
Στη συνέχεια θα ήθελα να προσθέσω κάτι για την διαδικασία της δικής μας ομάδας. Είναι μια διαδικασία που παλεύουμε καθημερινά με τα συναισθήματα των παικτών, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο δηλαδή να πείσουμε παιδιά τα οποία ουσιαστικά είναι εκτός στόχων. Είναι παιδιά τα οποία δεν έχουν σχέση με την ομάδα και εννοώ τους ξένους. Αυτούς για να τους πείσεις να παίξουν για ένα ιδανικό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση με συζητήσεις να κρατήσουμε την ομάδα ώστε με αξιοπρέπεια να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις που έχει.
 
Αυτό θα κάνουμε και την εβδομάδα που έρχεται. Θα δούμε θα συζητήσουμε, θα καθίσουμε να βρούμε λύσεις και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, ώστε να δώσουμε το 100%».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top