Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τόμας Ερτέλ με 24 πόντους (5/7 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, την ώρα που ο Τζέισον Γκρέιντζερ σημείωσε σημαντικά καλάθια στην τελευταία περίοδο και σταμάτησε στους 17 πόντους μαζί με 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Από πλευράς Φενέρ, ο Γιαν Βέσελι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με ένα εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ (12π, 15ρ) ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζίτζι Ντατόμε με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ. Όσον αφορά τον Κώστα Σλούκα, ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε μόλις 2 πόντους (1/6 σουτ) και μοίρασε 6 ασίστ σε περίπου 30 λεπτά συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Εφές βρέθηκε στην δεύτερη περίοδο ακόμα και στο -17 (32-15), ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας και τα γκαρντ της σε εξαιρετική κατάσταση κατάφερε τη μεγάλη ανατροπή.