ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Πάτρα το Super Cup

Με τη συμμετοχή Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Λαυρίου, ΑΕΚ και Προμηθέα (τέσσερις πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος) θα διεξαχθεί το φετινό Super Cup στο μπάσκετ. Αυτό ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, γνωστοποιώντας παράλληλα τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς για τη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νικόλα Παπαδημάτο και παρόντα τα μέλη κ.κ. Γεώργιο Ζησιμάτο και Αναστάσιο Χρυσανθόπουλο υποδέχθηκαν τον πρόεδρο του Προμηθέα και ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, κ. Χρήστο Μήλα και τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Κονδύλη, στο κλειστό της Πάτρας “Δημήτρης Τόφαλος”, ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του 2ου Super Cup το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Στο 2ο Super Cup μετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της Stoiximan Basket League της προηγούμενης σεζόν, οι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Λαύριο Megabolt, ΑΕΚ και Προμηθέας.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ευχαριστεί τη διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας για την άψογη συνεργασία και δρομολογεί την προετοιμασία, προκειμένου το 2ο Super Cup να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Με το θεσμό του Super Cup γίνεται σε γιορτινό τόνο η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top