ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Η ξεφτίλα μιας ανακοίνωσης και ο απόηχος…

Είναι ξεφτίλα για τον σύλλογο να υπάρχει αναφορά σε ανακοίνωση επίσημη από την ΚΑΕ και μάλιστα να τονίζεται ότι έγινε ενημέρωση στο φερόμενο ενδιαφερόμενο για το μπάσκετ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και να έγινε δεν το λες και μάλιστα σε ανακοίνωση.

Δεν είναι δυνατόν να αναφέρεσαι στο όνομα του επιχειρηματία που θέλει να εμπλακεί με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και να τον εμπλέκεις χωρίς να είναι κάτι στην εταιρεία – αυτή τη στιγμή – στην επίσημη ιστοσελίδα σου.

Είναι άκομψο, δημιουργεί ερωτηματικά, είναι λάθος και γενικά δεν δείχνει καλή διαχείριση του θέματος από την πλευρά σου. Δεν γνωρίζω ποιος ζήτησε να αναφερθεί το όνομα του συγκεκριμένου επιχειρηματία που έχει δείξει ενδιαφέρον να εμπλακεί με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση, ωστόσο ακόμη και αν κατάλαβε στην πορεία ότι είναι λάθος ας έδινε εντολή να κατέβει το επίμαχο σημείο.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω την προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση του Μπάνε Πρέλεβιτς για να βρει επενδυτή για το μπάσκετ, είναι όμως πολύ νωρίς να γράφεται το όνομα κάποιου που ακόμη κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις του, αφού αυτό δεν έχει αποτυπωθεί ξεκάθαρα. Ότι έγινε ραντεβού του Πρέλεβιτς με τον Κατσαρή και τον κ. Καραμάνο δεν σημαίνει ότι αναλαμβάνει και την εταιρεία.

Δηλαδή αν υπήρχαν δύο ή και τρεις εμπλεκόμενοι για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της θα γινόταν γνωστό ότι ενημερώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και νομίζω ότι τουλάχιστον αυτό το διάστημα μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις καλό θα ήταν να γίνει μια καλύτερη διαχείριση της κατάστασης από όλους διορισμένη διοίκηση και μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η εταιρεία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, όμως κάθε λανθασμένη κίνηση δημιουργεί περισσότερο ντόρο από αυτό που πρέπει για το καλό του ΠΑΟΚ. Στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη θα πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο συγκεκριμένο θέμα, διότι είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για το που μπορεί να καταλήξει η εταιρεία.

Το μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται Ιβαν Σαββίδης θα πρέπει να αξιοποιηθεί να προστατευτεί, όμως με τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν κολακεύεται το μπασκετ, αντίθετα δημιουργεί αντιπαλότητες και ερωτηματικά για τον τρόπου που περνάει επικοινωνιακά κάποια πράγματα.

Μακάρι να διαψευστούμε, όμως στο τέλος πάλι η ΚΑΕ θα ζητήσει την βοήθεια της οικογένεια Σαββίδη και αυτό γιατί κανείς έξω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν έρχεται να αναλάβει καμία εταιρεία που κουβαλάει χρέη του παρελθόντος χωρίς να έχει συμφέρονται.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top