Περιστέρι bwin: «Η νίκη μας επί του Άρη δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας ή αμφισβήτησης»

Τη δική του απάντηση για τα όσα διαδραματίστηκαν στο κυριακάτικο (05/03) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη (78-83) στο «Αλεξάνδρειο», εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης το Περιστέρι bwin.

Η διοίκηση του συλλόγου τονίζει μεταξύ άλλων πως η νίκη επί του Άρη δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας ή αμφισβήτησης, ενώ κάνει λόγο για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι της «κίτρινης» ΚΑΕ όλες αυτές τις ημέρες.

Να θυμίσουμε, πως χθες (06/03), η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα, αλλά και της απόφασης της Βάσως Τσαρούχα να ζητήσει εκκένωση του γηπέδου, παρά τον σοβαρό κίνδυνο για επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή, λόγω της ολοκλήρωσης εκείνη την ώρα και του αγώνα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου bwin:

«Το γεγονός ότι εδώ και δύο ημέρες δεν έχουμε τοποθετηθεί δημόσια για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», δεν σημαίνει πως παρακολουθούμε αμέτοχοι το ατέρμονο επικοινωνιακό παιχνίδι στο οποίο επιδίδεται η ΚΑΕ Άρης.

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στα αρμόδια θεσμικά και δικαιοδοτικά όργανα, η νίκη που σημειώσαμε εντός του αγωνιστικού χώρου κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.

Το μόνο που μπορούμε να απαντήσουμε στην ΚΑΕ Άρης είναι ότι μέχρι και το 33’ που παιζόταν μπάσκετ, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους (σκορ 59-67).

Για το λόγο αυτό, καλούμε τόσο την ΚΑΕ Άρης όσο και την ΚΕΔ/ΕΟΚ να παρακολουθήσουμε πάλι το παιχνίδι φάση-φάση για να δούμε κατά πόσο ευσταθεί η κατάφωρη αδικία που επικαλείται η ΚΑΕ Άρης ή το αντίστροφο.

Όλα τα υπόλοιπα περί ενστάσεων κλπ., αν θέλουμε να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, ανάγονται σε πρακτικές και συμπεριφορές που αποσκοπούν μονάχα σε παιχνίδια εντυπώσεων και δημιουργία άλλοθι. Με απόλυτο σεβασμό στο μπάσκετ και τις αρχές που πρεσβεύει το άθλημα, δεν θα εμπλακούμε σε αυτή την περιρρέουσα τοξικότητα και θα περιοριστούμε απλά στη νίκη που σημειώσαμε εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top