Τουρνουά «Λάζαρος Τσιρελας» με τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, στον Πολύγυρο

Υλοποιώντας την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ, το ΔΣ του ΑΟ Πολυγύρου διοργανώνει σήμερα Σάββατο 2 και αύριο Κυριακή 3 Οκτωβρίου  επετειακό τουρνουά εις μνήμην του αδικοχαμένου φίλου και προέδρου του συλλόγου, Λαζάρου Τσιρελα που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Στο τουρνουά «Λάζαρος Τσιρελας» που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου, θα τεθούν αντιμέτωπες Α.Ο Πολυγύρου, Μακεδονικός, Απόλλων Καλαμαριάς και ΔΕΚΑ.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έχει ως εξής:

Στις πέντε το απόγευμα ο Μακεδονικός θα αντιμετωπίσει την ΔΕΚΑ και στις επτά,  ο ΑΟΠ θα παίξει με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις τέσσερις το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις έξι το απόγευμα ο μεγάλος τελικός.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιχνίδια (σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα δικαίωμα εισόδου έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι με επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και οι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι νόσησαν το τελευταίο εξάμηνο πάλι με σχετική επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης στην είσοδο)

Ιδιαίτερη μνεία  και ευχαριστίες του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου τόσο στο Δήμο Πολυγύρου, όσο  και στη Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής που στηρίζουν την διοργάνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top