“Πατάει γκάζι” στην προετοιμασία και ενισχύεται με Δεληγιάννη η Σταυρούπολη!

Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αρχίζει τέλη Οκτωβρίου, οπότε οι ομάδες έχουν μπροστά τους ακόμη ικανό χρονικό διάστημα για να ενισχυθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για μια απαιτητική σεζόν.

Στη Σταυρούπολη γνωρίζοντας τα παραπάνω συνεχίζουν την προετοιμασία με εντατικούς ρυθμούς που ανεβάζουν σταδιακά και με στόχο να “πατήσουν γκάζι” λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Παναγιώτη Αμοιρίδη συνεχίζει τις προπονήσεις, που διανθίζει με δυνατά φιλικά (επίκειται μεσοβδόμαδα ένα με τη ΜΕΝΤ), ενώ ενισχύθηκε και μέσα στη ρακέτα με τον νεαρό φέρελπι σέντερ Βασίλη Δεληγιάννη, από τον Λεύκιππο Ξάνθης, που πρόσφατα αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων με την ομάδα της Θράκης.

Έτσι η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη μεθοδικότητα της σε όλους τους τομείς, χάρη στη διοίκηση Χεμπεκίδη-Κυρλίδη και στον αεικίνητο GM Γιώργο Ευθυμιάδη, θα έχει άλλο ένα “γρανάζι” στη “μηχανή” της για ένα “μακρύ” πρωτάθλημα, όπου θα χρειαστεί λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν, ενώ σύντομα θα γίνει η επίσημη φωτογράφιση και παρουσίαση της ομάδας στα ΜΜΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top