Λυκογιάννης: «Τα δώσαμε όλα, παρά την κούραση και τις απουσίες»

Ο Άρης Λυκογιάνης θεωρεί πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στη Ρόδο μετά το ταξίδι επιστροφή από τη Μάλαγα, θεωρεί πως ήταν ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια και πως έχασαν ν την ευκαιρία να νικήσουν στην τέταρτη περίοδο, ζητώντας δουλειά και συγκέντρωση στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πραγματικά συγκλονιστική προσπάθεια που έκαναν, παίζοντας ένα πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι μετά από πολύ μεγάλο ταξίδι και καθ’ οδόν προς τη Μάλαγα, αλλά και κατά την επιστροφή.

Νομίζω ότι τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν και για τις δύο απουσίες των Αμερικανών που είχαμε. Του Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και για του Ρίλεϊ, ο οποίος έχει μία διάταση στον δικέφαλο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη θλάση σήμερα. Δεν ήταν έτοιμος κι αυτός να παίξει.

Νομίζω ότι ήμασταν απόλυτα ανταγωνιστικοί. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε και συγκεντρωνόμαστε να δουλέψουμε στη διακοπή, να δούμε τι θα κάνουμε με αντικατάσταση παίκτη και να προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top